torstai 3. marraskuuta 2016

Mansikka macarons


Macaronsien suurena ystävänä on tullut kokeiltua varmaan kaikki mahdolliset versiot itsetehdyistä lähtien. Joskus paremmalla ja joskus todella paljon huonommalla menestyksellä. Macruja on tullut ostettua myös mm. pakasteena (en tykkää) ja nyt ostin ensimmäistä kertaa Kungsörnen Macaron Strawberry valmista jauhoseosta. Pakkauksessa tulee tosiaan jauhoseos, seos voikreemiin ja pursotinpussi. Ainesosaluettolo oli myös mukavaa luettavaa lyhykäisyydessään ja pakkauksessa oleva vihreä idun merkki kertoo myös että tuote on vastuullisesti valmistettu.
Pari pientä vinkkiä ennen massan pursotusta jos et omista macaron mattoa. Leikkaa leivinpaperi tasan pellin kokoiseksi ja jos haluat tasakokoisia macaronseja niin piirrä leivinpaperin kääntöpuolelle vaikka snapsilasilla ympyrät tasaisin välein. Itse skippasin tämän vaiheen ja tulihan niistä hiukan eriparisia. Macaronsien kuoret oli iloinen yllätys. Ohut rapea pinta ja pehmeä sisältä. Täyte taas oli aika jämäkkää ja ohjeesta poiketen lisäsin siihen muutaman teelusikallisen mansikkahilloa. Samalla täytteeseen tuli lisää kirpeyttä. Tämä oli sen verran positiivinen kokeilu että tätä puolivalmistetta tulen todennäköisesti käyttämään toistenkin. Varsinkin jos edessä on onnistumisen pakko. Minusta nimittäin tuntuu että macaronseilla on aivan oma elämä ja tahto.

Heidi

2 kommenttia:

  1. Oletpa saanut niistä ihan täydellisiä! Nää on minun suurta herkkua ja joskus itsekin kokeillut, eikä tosiaan aina onnistu. Nam!

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails