tiistai 16. helmikuuta 2016

Parasta helmikuuta ja juoksuhajatelmia


Tänään helmikuu on näyttänyt parastaan. Pieni pakkanen ja auringonpaiste pyyhkäisi pienen väsymyksen nopeasti pois. Tätä lisää, paljon lisää. Juoksutreenit on aloitettu hitaasti mutta varmasti. "Uusia" lihaksia on löytynyt niin reisistä kuin pakaroistakin kun on taiteiltu vuoroin loskassa, lumessa, liukkailla ja poluilla. On hauskaa haastaa itsensä ja toimiihan tuo Helsinki City Run hyvänä motivaattorina vaikka juurikin loskakeleillä. Melko varmasti tai totuuden nimissä muuten tulisi kyllä luisteltua koko lenkistä ja heiluteltua hiukan laiskemmin vaikka kahvakuulaa olohuoneessa. Positiivisella ja hyvällä mielellä askelletaan eteenpäin vaikka hiukan jännittääkin että noinko ne käskyt välittyy vimeisillä kilometreillä päästä jalkoihin ja varsinkin siirtyykö se tossu toisen eteen. Vielä on onneksi viikkoja jäljellä ja suurin toiveeni tällä hetkellä onkin, että saisin pysyä terveenä. 
Olisi hauska kuulla minkälaisia ajatuksia/kokemuksia  sinulla on pidemmän matkan juoksemisesta?
Ystävältä saatu muurikello on jo ilahduttanut monen monta päivää. Kukkia ja nuppuja on aivan tolkuttomat määrät jos vaan ehtii kerätä kuivuneet kukat alta pois. Parhaassa tapauksessa tämän saa vielä istutetua puutarhaan jossa se sen jälkeen ilahduttaa vielä pitkään. Tässä värissä on jotain niin keväistä että ei voi olla ihastumatta.
Tänään onkin sen hiukan löysemmän kahvakuulatreenin vuoro tuolla olkkarin lattialla joten tuumasta toimeen ja verkkarit jalkaan.

Oikein ihanaa iltaa sinulle.
Heidi

2 kommenttia:

 1. Mitä pidempi matka sen enemmän vaatii psyykkisesti. Toki kuntoakin on oltava mutta enemmän se on pääkopasta kiinni. Juoksin viime vuonna ensimmäisen maratonini ja kyllä se aikamoista räpeltämistä oli. Olen myös tulossa Helsinki city runiin ensimmäistä kertaa juoksemaan ja kovasti odottelen millainen reitti on luvassa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Susanna,
   Olen todella iloinen sun kommentista koska noin olen itsekin tuota asiaa pähkäillyt että psyyke varmasti näyttelee suurinta roolia tässä itsensä haastamisessa. Sinähän se hurja olet kun olit ensimmäiseksi valinnut maratonin, hatun nosto 😄 Toivottavasti sinulla puolikas menee nautiskellessä, itse toivon pääseväni maaliin 😅 👍🏻

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails