perjantai 19. helmikuuta 2016

Lomatunnelmissa

Se olisi nyt hiihtoloman aika. Uskomatonta, että helmikuu on näin pitkällä ja maaliskuu kolkuttelee jo ovella.  Hiihtosäitä ei ole nimeksikään mutta vesihiihtoa kyllä voisi harrastaa jos vain tarkenisi. Lomalle ei ole tänä vuonna suurempia suunnitelmia. Nukutaan pitkään, vietetään aikaa yhdessä, tavataan toivottavasti ystäviä ja nautitaan kiireettömyydestä. Ehkä jonkinlaista kodin huoltamista voisi myös harrastaa hetkittäin. Tänään sain jo hepulin kattilakaapin kanssa. Miksi ihmeessä kaapissa pitää olla yhdeksän kattilaa jos niistä käytetään vain viittä? Tai miksi alakaapissa notkuu sen seitsemän pyöreää uunivuokaa joissa tilavuus on lähes sama kun pärjää todellisuudessa kahdella?Ihmettelyn päätteeksi ylimääräiset muuttivatkin vintille ajaksi X. Kun aika X on täynnä ja se mitä ei ole tarvittu saa jatkaa matkaansa kierrätykseen. Tästä onkin taas hyvä mennä kohti tavoitetta -365 tavaraa vähemmän vuodessa. Onneksi tavaran sijaan kotia voi piristää kukkasin. Nyt kotona on lähes kokoajan tulppaaneja ja ihanan pulleita leinikkejä välillä vaihtelua tuomaan. Keittiöstä kuuluu sen verran kiihkeää suklaamuffinsi reseptin tulkintaa että en tiedä olisiko järkevämpää pysyä täällä koneella hiukan kuin piilossa  vai käydä ojentamassa auttavan käden pikkuleipureille. Taidanpa aloittaa loman elämällä vaarallisesti ja pysyä kuitenkin koneella. 
Oikein ihanaa hiihtolomaa sinulle jolla se nyt alkaa, muutoin mitä mainiointa alkavaa viikonloppua!lif
Heidi

2 kommenttia:

  1. Kauniita nuo leinikit <3 Täällä on myös astiakaappista heitelty turhia muovipurkkeja ym pois, mutta kuka ihmeessä jaksaisi tehdä saman tuolle vaatekaapille ! Hiihtokeleistä ei täälläkään ole tietoa ja ulkojäätkin on aika heikossa kunnossa, mutta nautitaan lomasta muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pampuliina :) Vaatekaapit on aika pelottavia ja voi sitä luopumisen tuskaa kun sieltä tulee vastaan joku lempivaate vuodelta X ja jota ei ole kuitenkaan käytetty viimeiseen viiteen vuoteen :D Astiakaapeista on hyvä aloittaa! Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa sinulle :)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails