sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Suloista sunnuntaita

Aamulla herättiin lumiseen ja varsin talviseen maisemaan. Aurinko ilmestyi kuitenkin nopeasti ja ihanalla lämmöllään sulatti lumet puiden oksilta. Oma mielikin on jo tiukasti kevään ja uuden kasvun odotuksessa. Siemenpussien pinot kasvaa vaikka ensimmäistäkään multapussia ei ole vielä kotiutettu ja kaikki potitkin on ties missä. Kukkapenkkien päällä on vielä sen verran jäätä että syksyllä istutettujen tulppaanisipuleiden heräämistä saa hetken vielä odotella. Onneksi lumilijat ja jouluruusun pari muhkeaa nuppua kurkistelee jo kukkapenkissä. 

 Koti sen sijaan kukkii tällä hetkellä monessa kevään väreissä. Viimeisimmältä kukkakauppa reissulta tarttui mukaan uusi leinikki tuttavuus joka muistutti kovasti unikkoa, on vain paljon kestävämpi ja jos kaikki nuput aukeaa niin tästä kukasta on pitkään iloa. Eteisessä odottaa pussillinen narsisseja ulospääsyä ja sinne ne vielä tänään siirtyykin. Osaa onkin ulkoilutettu jo viikon verran rappusilla ja hyvin ovat kestäneet pienet yöpakkaset. 
Hitaasta sunnuntaiaamusta on nautittu kukkien kera niin että tämä tässä istuu kirjoittelemassa blogia pyjamassa yhden aikaan vaikka pitäisi täytellä hakulomakkeita haluamiinsa opiskelupaikkoihin. Pari prinsessaa puvustaa itseään tehokkaasti keskiaikaan ja täältä löytyykin jo kuninkaallinen sekä palvelija. Liekö eilisellä Kaunotar ja Hirviö elokuvalla osuutta asiaan? Mister M edistää remppaa ja vanhin oleilee omassa huoneessa ja nauttii että ei tarvitse tehdä mitään. Ihan parasta sunnuntaita siis. Ja sitä ihan parasta sunnuntaita haluan toivottaa myös sinulle.
Heidi

2 kommenttia:

  1. Ihania kukkajuttuja! Ja kauniit kuvat!♥ Opiskelujuttuja? Tsemppiä hakuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija :) Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! Aurinkoista loppuviikkoa :)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails