maanantai 11. huhtikuuta 2016

Hei arki!

Täältä tämä maanantai tulla tupsahti niin kuin aina. Johtuikohan lämpimästä ja aurinkoisesta ilmasta että viikonloppu tuntui erityisen pitkältä ja akut hyvin ladatuilta. Perusarki alkaa mukavasti kun välillä saa tehdä rauhassa itselleen mieluisia asioita. Yhdessä ja yksin perheen kanssa. Niin kuin vaikka viikonloppuna aloitetuilla pihahommilla. Pihahommat tuli käynnistettyä haravoimalla kaikki kukkapenkit ja istutin vielä muutamat hyasintit tuomaan raikasta vihreää mustalle terassille. Näiden avulla jaksaa vielä odotella orvokkeja. Viime kesä oli niin viileä, että osa orvokeista menestyi hienosti kesän läpi kun niitä muisti ahkerasti nyppiä. Vaikka pihalla suurin osa onkin vielä enemmän ja vähemmän nukuksissa niin kyllä pienet lumikellotuppaat ja taivaan kanssa kilpaa sinisenä hohtavat scillat saa tämän pienen ihmisen aivan yli onnelliseksi. Aivan kuten ensimmäinen nokkosperhonen, mehiläinen ja kevään ensimmäiset kärpäset.
Grillikausi julistettiin eilen alkaneeksi, skoolattiin auringolle ja parsa päätyy parhaillaan lautaselle niin arkena kuin sunnuntainakin. 
Pyykkikone pyörii ja imurikin odottaa tuossa vieressä taluttajaansa. Nyt on vaan ryhdyttävä tuumasta toimeen ja siivottava hiukan. Sen jälkeen ruuan valmistelua ja lenkille. Lenkin jälkeen olisikin tarjolla vähän parsaa ja toivottavasti sen jälkeen vielä vähän pihahommia. Elämä on ♥

Voimaannuttavaa arkea sinulle.
Heidi

2 kommenttia:

  1. Oi ihana kevät 💕 niin arkena kuin juhlanakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä ♥ Tässä herää taas kunnolla eloon kun on lämpöä, aurinkoa ja sinistä taivasta :)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails