perjantai 26. helmikuuta 2016

Perjantaiherkku | Banoffee

Tyttöjen toivomuksesta tätä superhelppoa herkkua tulee tehtyä aina silloin tällöin. Nykyään lähes aina lasiin tai purkkiin koottuna. Se onkin oikein hyvä vaihtoehto niin annoskoko pysyy kohtuullisena eikä niitä turhia santsikertoja keräänny. Jos haluat hieman kevyemmän ja raikkaamman annoksen niin sekoita kerman joukkoon rahkaa ja lisää marjojen määrää. En myöskään lisää sulatettua voita keksimuruun niin kuin perinteisesti kakussa tehdään.  
Näihin tarvitset:

+ Digestive keksejä
+ Vispikermaa
+ Banaania
+ Kondensoitua maitoa (valmiiksi karamellisoitu)
+ Marjoja
+ Ripaus sormisuolaa
+ Murusta keksiä lasin pohjalle
+ Lusikoi keksimurun päälle kondensoitua maitoa l. toffeeta
+ Ripauta toffeen päälle hieman sormisuolaa
+ Lisää banaania siivuina sekä haluamiasi marjoja
+ Lisää vaahdotettu kerma
+ Aloita kierros alusta 
Rentouttavaa viikonlopun alkua sinulle.
Heidi

2 kommenttia:

  1. Melkonen herkku! Täytyy jossain kohtaa koittaa. En oo vielä uskaltanut tuota kondensoitua maitoa kokeilla, kun sitä ymmärtääkseni pitäisi kauan keitellä, mutta nyt kuulinkin että sitä saa "valmiina" kaupoista. Jee!

    VastaaPoista
  2. Oi miten herkullisen näköistä! Vesi herahti kielelle.

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails