sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Auringon noususta auringon laskuun

Tänään ollaan vietetty viimeistä lomapäivää todella aurinkoisissa merkeissä. Mittari kipusi auringossa niinkin huikeisiin lukemiin kuin +10 astetta. Eilinen päivä hujahtikin piknik risteilyn merkeissä. Oli muuten itsellenikin aivan ensimmäinen kerta laatuaan. Olen aina jaksanut hämmästellä, että kuinka laivalla jaksaa notkua noin niin kuin muuten vaan, ilman mitään päämäärää :) Mutta kokemus olikin kaiken kaikkiaan positiivinen (ensikertalaisen tuuria?) ja lasten kanssa matka on se juttu ei niinkään se päämäärä. Eilen jutuna taisi enemmänkin olla hajuvesien tuoksuttelu, huulipunien värien vertailu, karkkien tutkiminen ja ihmisten tulkitsemin. Äiti olikohan toi humalassa.......nooh, tais setä/täti ihan pikkasen olla. Aikaisesta aamusta huolimatta puhtia riitti koko pitkän päivän. Kotoa lähdettiin liikkeelle smoothien voimalla ja aamupalan syöminen jätettiin laivalle jossa kuluikin heti mukavasti aikaa. Laivan vaihto Maarianhaminassa toi selkeästi uutta vauhtia matkalaisiin. Ihailtiin potkurien tekemiä aaltoja, auringon nousua ja laskua. Ja mikä tärkeintä, yhdessä olosta. Nyt ollaan taas valmiina arkeen. Heti suklaapalan ja punaviinilasillisen jälkeen.

Iloa uuteen viikkoon ja aivan ihanaa lomaa kaikille lomalaisille.
Heidi

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta :) Harmi että lomat alkavat olla lopuillaan, mutta toivotaan että nämä auringon paisteet tässä jatkuisivat. Itse olen viettänyt viikonlopun töissä, mutta hetkeksi kuitenkin ehtinyt nauttimaan kauniista ilmoista.
    Kivat kuvat jälleen, mukavaa sunnuntai iltaa :)

    VastaaPoista
  2. Oiii, me oltiin samaisella paatilla maanantaina :) Piknikit on tosi jees, me harvoin viitsitään enää yön yli ollakaan. Tsempit alkavaan arkiviikkoon taas!

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails