keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Keltainen piristää aamut

Hei ja oikein pirteää keskiviikkoa! Siirsin meidän väliaikaiseen makkariin hiukan keltaista kaivamalla esiin Marimekon kankaasta ompelemani tyynynpäälliset ja siirtämällä keltaiset ruusut ja tulppaanit yöpöydälle. Tavallisesti en keltaisia kukkia osta lainkaan itse. Poikkeuksen tähän linjaan tekee kylläkin narsissit jotka kuuluvat ehdottomasti pääsiäiseen ja auringonkukat jotka kuuluvat aina ja kaikkialle kun niitä on vain saatavilla. Olisiko ollut auringon puutetta kun vaalean tulppaanikimpun sijaan nappasinkin keltaisen ruusukimpun ja siihen lisäsin vielä ystävänpäivänä saatuja keltaisia tulppaaneja. Nyt on aurinkoa silmille ja sielulle. 
Blogia pidempään seuranneet tietävätkin, että täällä on ollut huonejärjestyksen kanssa aikamoista pähkäilyä. Varsinkin meidän vanhempien maakuhuone on tuottanut enemmänkin päänvaivaa tai ennemminkin se, että mihin se sijoitetaan. Kaksi nuorimmaista haluaa samaan huoneeseen joten heille tehdään omaa tilaa meidän entiseen makuuhuoneeseen jota voit käydä kurkkaamassa täältä. Viime kesänä siirryttiin tähän pienempään makkariin jossa esikoinen ja keskimmäinen nukkuivat ensimmäiset vuotensa. Nyt esikoinen on tehnyt tähän varauksen ja haluaa tästä oman huoneen isolla peilillä (teinipeilit alkaa olla ajankohtaisia), vaatetangolla/-rekillä ja valkoisilla pallovaloilla. Selvät sävelet siis.
kuva - kronfoto
stailaus - scandinavianhomes

Instan puolella vilauttelinkin jo remonttihaaveita. Nyt ollaan Mister M:n kanssa päädytty sellaiseen ratkaisuun että keväällä alkavan olohuoneremontin yhteydessä sinne tehdään tämän tyylisellä kevyellä väliseivällä meille makuuhuone. Tilana olohuone pienenee merkittävästi, mutta avaruus tulee säilymään lasiseinän avulla. Tilahan on hyvin pitkänomainen ja aina on tuntunut että jompikumpi päistä on ollut vajaalla käytöllä. Vanhasta Lehti corneri- jutusta voit käydä kurkkaamassa olohuoneesta sen päädyn johon makkari sijoitetaan. Tiffanylasinen ikkuna sijoittuukin  Nyt alkaa olla pikkuhiljaa aika hyvästellä olohuoneen keltaiset seinät jotka ovat tuoneet auringon kotiimme viimeiset kuusitoista vuotta. 
Loma on kuin huomaamatta luikahtanut jo puoleen välin. Saldona laiskat aamut, pientä kivaa tekemistä ja hyvää ruokaa. Sopivina annoksina on päästy pois kotoa ja tänne taas tyytyväisinä palattu. Ihanaa jatkaa tätä rentoilua vielä muutama päivä.

Leppoisaa loppuviikkoa sinulle.
Heidi

2 kommenttia:

  1. Ihana väriläiskä tuo keltainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ninnu, niin minunkin mielestä :) Eikä keltaista tarvitse olla paljoa kun on jo heti aurinkoisempi olo :)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails