keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Syksy saa tulla

Viiden vuoden takainen facebook päivitys pisti miettimään menneitä syksyjä. Vuonna 2010 olin syyskuun ensimmäisinä päivinä  aivan valmis talviunille ja toivoin, että joku tulee herättämään vasta kun tulppaanit kukkii. Onneksi tuo syksy oli poikkeus kaikkien syksyjen joukossa. Kauhea painostava väsymys ja aivosumu olivat aika pelottavia, jokapäiväisiä vieraita. Nyt olen ollut tarkempi, herkempi kuuntelemaan itseäni ja tankannut vitamiineja. Erityisesti b- ja d-vitamiinit olen kokenut erityisen hyödyllisiksi. Nyt saa syksy tulla, enää ei pelota väsymys eikä pitkä pimeys. Aivosumusta todella ontuva aasinsilta aamu-usviin. Aivan käsittämättömän kauniita usvaisia aamuja. Nämä maisemat ovat vilahdelleet ennenkin täällä blogissa ja koitankin sisällyttää lempimaisemat juoksulenkin varrelle. Keväällä uutta tuulta alleen sai vanha juoksuharrastus. Mikä vapauttava tunne! Takana on hauska kokemus Midnightrun tapahtumasta. Mikä on juostessa ystävien kanssa, toinen toista kannustaen, samaa tavoitetta kohti. Ensi vuonna uudestaan ja samalla suunnitelmissa siintää jo mahdollisesti puolimaraton. Pää on jo valmiina, kuntokin aika kohdillaan, mutta jalkoihin hommataan ehdottomasti talven aikana lisää puhtia :) Toivottelen jo nyt kaikille täällä piipahtaville oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua.
Heidi


16 kommenttia:

 1. Samoin! Upeita sumuja, miten kauniissa maisemissa saat juosta!!
  Voimaa ja kuulaita päiviä meille kaikille syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nipsu :) Näistä maisemista nautin joka kerta yhtä paljon. Aurinko, kirpakka sää ja kuulaus on parasta syksyssä :)

   Poista
 2. Kertakaikkisen ihanat kuvat!
  Tosi hyvin olet saanut syystunnelman vangittua <3

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan ihanat kuvat, mieli lepää ja on rauhallista! Upeaa viikonloppua sinulle Heidi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Marika ja iloista viikon jatkoa sinulle :)

   Poista
 4. Ihania kuvia :-) Ja samat toivotukset sinne!

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kuvia! Ja mitkä ihanat maisemat! Miksei mun lenkkireiteillä ole mitään vastaavia... Ja kiitos vinkistä, mua on jo alkanut alkava pimeä kausi ahdistamaan - nyt pitänee tankata vitamiineja ja toivoa selviävänsä jälleen yhdestä syksystä hengissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marja ja kiitos :) Joo, kyllä ne vitskut on mut ainakin pelastanut. Tai niin mä ainakin luulen ja sehän riittää :D) Nyt kun vaan pääsis taas lenkille niin olishan huippu juttu, mutta kai tässä täytyy nyt vaan maltilla parannella ittensä tästä flunssasta :) Iloista viikon jatkoa sinulle!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails