tiistai 15. syyskuuta 2015

Muuttohommia ja toipumisia

Reilu viikko sitten pakattiin veljen muuttokamat autoon ja suunnattiin siskon kanssa auton nokka kohti Turun satamaa, päämääränä Tukholma. Oli hauskaa päivittää kuulumiset oikein huolella ja olla ihan sisarusten kesken joka onkin todella harvinaista herkkua. Tosin sitä parasta hohtoa pääsi hiukan himmentämään oma sairastuminen jo menomatkalla. Hyvässä hoidossa olin kuitenkin ja lääkityskin suht' kohdillaan, joten jonkun verran jaksoin nauttia ihanasta ja rennosta Södermalmista. 
Moneen vintageliikkeisiin törmänneenä Pop oli iloinen yllätys, pieni ja sympaattinen. Paljon siistiä vintagevaattetta, laukkuja ja asusteita. Heiltä löytyi myös vintagehenkeen tehty vaatemallisto joissa on käytetty vanhoja kaavoja. Koska oma keskittymiskyky hipoi nollaa tyydyin hiplailemaan kaikkea ihanaa ja huokailemaan. Onneksi sisko teki mainion laukkulöydön.
Kuljeskelu oli jokseenkin päämärätöntä joka sopii itselleni oikein mainiosti. Pidän ihmisten katselemisesta, ikkunoista sisään kurkkimisesta ja tunnelman nuuhkimisesta. Jos tukholmalaista katukuvaa on muuten uskominen niin pitkä musta sadetakki olisi se juttu joka tänä syksynä suojaa tuulelta ja tuiskulta. 
Tämä oli toinen visiittini Wintervikeniin. Ensimmäisellä kerralla koko paikka oli suljettuna, mutta ovi oli raollaan. Kuinka ollakaan kaksi uteliasta livahti kuitenkin sisälle kurkkimaan miltä siellä näyttää. Senpä takia sinne oli nyt päästävä uudelleen. Tällä kertaa kahvila/ravintola oli auki, mutta yläkerran hulppeaan juhlasaliin valmisteltiin juhlia ja oli sen takia suljettu. Ehkä kolmas kerta toden sanoo.
Kunnon syysflunssa on pyyhkäissyt koko perheen yli nuorimmaista lukuunottamatta. Toivottavasti pikkutatti selviää tällä kieroksella. 
Tämä syyskuinen tiistai-ilta muuttui ainakin täällä meilläpäin kovin tuuliseksi ja sateiseksi. Nyt on hyvä hetki mennä viltin alle, sytyttää pari kynttilää ja jatkaa sukan neulomista.
Leppoisaa illanjatkoa sinulle.
Heidi

4 kommenttia:

 1. Södermalm on ihana, samoista maisemista otin kuvia toissa viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumo, siellä on kyllä rentous onnistuttu viemään toiseen potenssiin :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään södermalmista! Täytyy muistaa tuo vintage-liike. Siellä en olekaan käynyt ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Karkkis, Pop oli mullekin aivan uusi tuttavuus ja ei jäänyt täällä vierailu viimeiseksi kerraksi :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails