sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Yhtä juhlaa

 Sateisena ja harmaana päivänä on mukava palata vielä alkuviikon kaverisynttäreihin ja värikkäisiin hetkiin. Juhlat vietettiin tosiaan vapputeemalla ja samat serpentiinit ja pallot roikkuu edelleen katossa. Tänä vuonna vappu taitaa päihittää pituudeltaan jopa joulun, heh. Tänä keväänä olen todellakin herännyt lapsiperheen ruuhkavuosiin oikein huolella. En kyllä koskaan tullut ajatelleeksi, että jotkut päivät tai viikot vedetään läpi lähes minuutti aikataululla, kalentereita tutkaillen ja oma hengähdystauko ujutetaan lasten harrastuksen tai työmatkan ajaksi jos hyvä tuuri käy. Hatunnosto suurperheille, en pysty villeimmissäkään kuvitelmissani keksimään miten selviätte kaikesta pyörityksestä. Juhlia järjestellessä tulin ajatelleeksi, että kuinka iloiseksi minut teki se että meidän pikkuruisesta kaupungista löytyy Säästötalo Latvala josta sain kaiken näihin lastenjuhliin yhdellä kerralla ja vieläpä edukkaasti. Mikä säästö niin rahallisesti ja varsinkin ajallisesti. 
Latvalalta haettiin tosiaan kaikki asiaan kuuluvat varusteet. Ilmapallot, serpentiinit, isot saippuakuplat, vappuhatut, mukit, lautaset, servetit, vappuhuiskat, kiva kesäinen ja reilun kokoinen mehukannu ja jopa suklaiset koristeet mokkaruutujen päälle.
Pihalle laitettiin puiden väliin värikäs viirinauha ja kukkapurkkeihin kimaltelevat vappuviuhkat. Itse askarreltiin viipperät kukkakepeistä, kartongista ja nastoista jotka tarttuvat myös mukaan matkaan samaiselta Latvala reissulta.
Herkuiksi kuopus oli toivonut munkkeja, simaa ja limuja, mokkaruutuja ja jäätelöä, sipsiä ja mutakakku muffinseja, paljon jellyjä ja tietysti karkkia. Yllättäen karkkia meni vähiten ja mokkaruutuja sekä muffinsseja eniten. Karkkipäivä oli siis omalta osalta turvattu :)
Ei voi kuin taas todeta, että on nämä pikkuihmiset vaan niin mainiota porukkaa. Ja kuinka monta mahtavan erilaista persoonaa tuohon pöydän ympärille mahtuu. Iloista puheen sorinaa, naurua ja yhteisiä leikkejä.
Kaikki on juhlien jälkeen aina vähän heikun keikun ja vähän sinnepäin. Ihan niinkuin kuuluukin.
Mutta hei, nyt on niin jännät paikat Tähdet, Tähdet ohjelmassa että ei pysty keskittymään kirjoittamiseen ollenkaan :) Joten se on heipat nyt ja kuullaan taas jaa osallistukaa muuten sivupalkista ihanaan Second Chance arvontaan!

Heidi

5 kommenttia:

 1. IHANAT juhlat! Mulle kans! Aikuista ilahduttaa sekin, että järjestelyistä paistaa rentous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-K :D Oli helppo ottaa rennosti kun neidillä niin selvät sävelet :)

   Poista
 2. Ihanaa! Meilläkin kolmen viikon päästä juhlitaan kahden neitosen synttäreitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu :) Oikein ihania synttäreitä ja onnea neitosille!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails