perjantai 23. tammikuuta 2015

Ei ihan peruspullaa

Pätee kyllä kaikkinensa tähän viikkoon, myös siihen pullan leivontaan. Aika paljon pitkiä puheluita eri virastoihin. Mukavia ihmisiä langan toisessa päässä ja sitten tietysti niitä ihmisiä mukavan toisesta ääripäästä. Papereita sinne, tänne ja tonne. Esikoisen kanssa terveyskeskuksen kautta päivystykseen ja kainalosauvojen kanssa viikonlopun viettoon. Onneksi ei näillä näkymillä ole murtumia, mutta hiukan jännätään tuleeko uusi reissu päivystykseen vielä viikonlopun aikana. On tästä kaikesta pienestä ja vähän suuremmastakin ärsytyksestä ollut oikein iloakin. Ei kyllä ihan heti uskoisi, mutta eilen se kanavoitui suoraan kummankin wc:n lattialaattojen saumojen hinkkaamisen tiskiharjalla. Minä, Harpic white+shine ja tiskiharja, lyömätön yhdistelmä. Sitä mukaan kun lattialaattojen saumat palautui pikkuhiljaa valkoisiksi niin samalla tuli aivan voittaja fiilis. Meitä kolmea ei voita tänään kukaan. Kahvipaussi oli kyllä enemmän kuin paikallaan kaiken huhkimisen jälkeen. Keitin pari kupillista vahvaa kahvia ja istahdin onnellisena pullani kanssa pöydän ääreen, olihan sekin tällä kertaa melkein terveellistä. Pikkuisen peruspullasta poiketen jätin taikinasta kananmunan ja voin kokonaan pois ja korvasin ne puolella desillä sydänystävällistä öljyä ja purkillisella rahkaa. Väliin vispattiin purkillinen kermaa ja siihen sekoitettiin kaksi purkillista mansikka proteiinirahkaa. Terveellistä pullaa saa kuulemma tehdä toistekkin. Ihanaa, että alkaa viikonloppu. Illasta tyttöjen kanssa vielä sushien rullailua, ehkä lasillinen viiniä ja ihan vaan oleilua. Hyvä leffakaan ei olisi yhtään hullumpi juttu. 

Iloista viikonloppua sinulle.
Heidi

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille! :)
  Herkullisia kuvia, niitä jo instagramissa kuolasinkin ;)

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa...Minullakin kylppärin saumat oottavat putsaajaa, käytän hommaan Hapan - pesua, sen kun antaa itellään vaikutella säästyy hirmuhinkkaamiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lovviisa :) Hapan pesu on mulle täysin tuntematon juttu. Täytyykin katsastaa kauppojen pesuainehyllyt, siltäkö löytyy? Silloin vois ootellessa kahvitella rauhassa :D Iloista viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Oikein! Terveellisempää pullaa saa hakea :) Kivvaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Birgit :) Yritys ainakin hyvä :D Oikein hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Vautsit, mitä terveys pullaa, tuomosta minunki täytyy tehä!!
  Mukavaa viikonloppua sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari :) Kerrankos sitä oikein hyvällä omatunnolla vähän herkuttelee :D oOkein hyvää viikonloppua sinnekin suuntaan ♥

   Poista
 5. Ihana pulla❤ Lupasin tehdä pojille tänään...ongelma on se, että mistä hyvä mantelitäyte😊 Minulle mantelilla! Tsempit viikkoon!
  T. Kati (callithome, kun jostain syystä wp-tunnuksella ei voi kommentoida)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kati ja kiitos :) Oi tykkään kanssa mantelista, mutta olenkin meidän perheen ainoa, ainakin vielä. Tilanne saattaa muuttua kun ajattelin kokeilla tehdä sitä itse tämän reseptin mukaan http://ruoka.fi/reseptit/mantelimassa :) Iloista viikonloppua!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails