tiistai 19. elokuuta 2014

Rapujuhlia ja ravintolapäivää

Syksy on virallisesti alkanut. Illat pimenee huimaa vauhtia ja syksyn virallinen startti alkaa meillä yleensä rapujuhlista. Mikä sen mukavampaa, hyvää ruokaa, ystäviä ja naurua vedet silmissä. Ihanuutta oli kun pääsimme koko perheen voimin sunnuntaina Helsinkiin katsastamaan ravintolapäivän tarjontaa ja samalla moikkaamaan veljeäni. Hippasen oltiin myöhään liikenteessä, mutta onneksemme Ruusankatu 3:n sisäpiha ravintola oli vielä auki. Siellä maisteluun lähti mustekala-chorizo annos, kanttarellikeitto rapealla possunposkella ja haukisänkkäri. Lapsiin upposi hienosti uudet maut josta olen todella iloinen. Tai ennen kaikkea siitä rohkeudesta jolla maistavat uusia asioita. Espan puistossa sen sijaan oli vielä kojuja ripirinnan pystyssä ja aika markkina meininki. Toki sielläkin maisteltiin eri juttuja, mutta sydän taisi jäädä sinne Ruusankadulle. Tänään onkin luvassa arkisemmat pöperöt, lohikeittoa mummun reseptillä. Maistuu kyllä näin kolean sateisena päivänä taivaalliselle. Lohikeiton kaveriksi taidan vetää villasukat jalkaan ♥  
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails