tiistai 19. elokuuta 2014

Rapujuhlia ja ravintolapäivää

Syksy on virallisesti alkanut. Illat pimenee huimaa vauhtia ja syksyn virallinen startti alkaa meillä yleensä rapujuhlista. Mikä sen mukavampaa, hyvää ruokaa, ystäviä ja naurua vedet silmissä. Ihanuutta oli kun pääsimme koko perheen voimin sunnuntaina Helsinkiin katsastamaan ravintolapäivän tarjontaa ja samalla moikkaamaan veljeäni. Hippasen oltiin myöhään liikenteessä, mutta onneksemme Ruusankatu 3:n sisäpiha ravintola oli vielä auki. Siellä maisteluun lähti mustekala-chorizo annos, kanttarellikeitto rapealla possunposkella ja haukisänkkäri. Lapsiin upposi hienosti uudet maut josta olen todella iloinen. Tai ennen kaikkea siitä rohkeudesta jolla maistavat uusia asioita. Espan puistossa sen sijaan oli vielä kojuja ripirinnan pystyssä ja aika markkina meininki. Toki sielläkin maisteltiin eri juttuja, mutta sydän taisi jäädä sinne Ruusankadulle. Tänään onkin luvassa arkisemmat pöperöt, lohikeittoa mummun reseptillä. Maistuu kyllä näin kolean sateisena päivänä taivaalliselle. Lohikeiton kaveriksi taidan vetää villasukat jalkaan ♥  
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
Heidi

6 kommenttia:

  1. Kääks! Ihan liian herkullisen näköistä ja todella kivoja kuvia ylipäänsä :3 Nyt tuli nälkä :D

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
  2. Ihania tarjottavia, näyttää herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Reetta, hyvässä seurassa ruoka vaan paranee :D

      Poista
  3. Ravintolapäivä jäikin tällä kertaa itseltäni väliin, kun olin -no, syömässä muualla! Ja ravutkin ovat vielä syömättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sinä ihana ruokaihminen Lumo :) Rapuilla onneksi kerkiää vielä ja ravintolapäiviäkin tulee ♥

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails