torstai 14. elokuuta 2014

Elokuun värejä

Elokuu on täynnä ihania värejä. Niitä sain sylintäydeltä viime sunnuntaina kun tytöt tulivat kotiin tätinsä luota kyläilemästä. Samalta reissulta tuli mukana pieni kipinä omasta pienestä kasvimaasta minne voisi istuttaa omat sipulit, perunat ja kukkia tietenkin. Elokuu on tuonut tullessaan myös melko mahtavat ukkoset. En muista, että olisin aikaisemmin heräillyt sellaiseen paukkeeseen ja jyrinään. Puhumattakaan, että lähes jokaisen salaman iskun aikana makuuhuoneessa on ollut yhtä kirkasta kuin joku olisi sytyttänyt sängyn vieressä työmaavalot. Sateen tuoma viileys saa syksyn tuntumaan jo todelliselta. Sohvan nurkkaan on jo ilmestynyt pari torkkupeittoa ja lisää tyynyjä. Kaapista on kaivettu päälle pitkähihaista paitaa. Farkutkin on jo toista päivää päällä. Rakastan lämpimiä päiviä, mutta tämä viileyskin tuntuu oikein virkistävältä. Parina edellisenä vuonna syksy ja sen tuomat sateet sekä pimeys on tuntuneet nujertavilta, mutta tänä vuonna en aio antaa syksyn tuomalle synkkyydelle sijaa. Syksy otetaan ilolla vastaan reilun d-vitamiini annoksen voimin. Ja jos jollain on hyviä niksejä synkän syksyfiiliksen taltuttamiseksi, niin niitä otan ilolla vastaan!
Ihanaa torstai-ilataa ihan jokaiselle!
Heidi

6 kommenttia:

 1. Onpa kauniita ja jo vähän syksyisiä värejä. Ihan uskomattomia ukkosia on ollut täälläkin. Pari kertaa olen säikähtänyt ihan kunnolla kun salama on iskenyt aivan lähelle, niin kova ääni. Anopin lähimmältä naapurilta oli palanut sauna salaman iskusta, onneksi oli ollut sellainen kaatosade, ettei tuli levinnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jutta :) Olin itse jo ihan unohtanut kuinka ihanalle oranssit,siniset, keltaiset ja vaaleanpunaiset kukat näyttää yhdessä :) On tainut nämä ukkosmyrskyt tosiaan tehdä ennätysmäärä tuhoja. Iloista loppuviikkoa sinne :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Nuista sais hienoja tauluja seinälle... Minut on ukkonen kiertäny tänä kesänä. Jyrinää kuullu ja muutaman salaman nähny ja siinä se. Ei tuu vaan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Katarooma :) Kiitos kaunis! Uskomaton tuuri ukkosten suhteen, täällä tuntuu ukkostavan vähintään joka toinen yö :D

   Poista
 3. Kuvasi ovat herkullisia! Hus hiiteen näillä lähtee syysalakulo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kotimeidän :) Kiitos! Nyt on Deet ja Beet kaapissa, jospa ne(kin) hiukan auttaisivat :D

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails