lauantai 9. marraskuuta 2013

Päivien kimallusta

 Tätä syksyä ei vaan voi olla hehkuttamatta. Mielettömän kaunista, alastomanakin. Alla olevissa vierekkäisissä kuvissa on välissä aikaa maksimissaan neljä viikkoa. Keittiön ikkunasta seurattuna vuoden kierron tajuaa selvästi. Keväällä odotetaan vaahteroiden pulleiden silmujen avautumista, kunnes alkukesä herättää ne ihanan raikkaan vihreänä. Keskikesä syventää värin ja syksy tuo keltaiset, oranssit ja punaiset lehdet, kunnes ensimmäiset kunnon yöpakkaset järjestää haravointitalkoot. Nyt on lehdet säkeissä ja oksilla kimaltelee  sateen ja aamukasteen pisarat. Ihanaan toffee-pekaanipiirakkaan löydät täältä klik,klik :)Ja juu, ja meidän piirakan päällä on cashew pähkinöitä. Hyvin toimii :)
 


 Suloista viikonlopun jatkoa!
Heidi

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania kimalluskuvia! En enää suostu uskomaan, ettei syksyssäkin olisi kauniita puolia, vaikka sitä niin kovasti parjataan. Olen syksysynkistelyni synkistellyt. Sade on kivaa, kun voi käyttää kumppareita, ja pimeällä voi polttaa kynttilöitä. Ja luonto on aina kaunis, kuten sun kuvista näkyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta :) Pitkän kesän jälkeen ajatus syksystä tuntuu aina vähän ankealta, mutta tänä vuonna se on näyttänyt kyllä parhaat puolensa. Nautitaa auringonpilkahduksista, vesilätäköistä ja ihanasta kynttilänvalosta. Iloista alkavaa viikkoa sinulle :)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails