keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Leivällä

Aika yksinkertaisilla jutuilla saa väri-iloa arkisen leivän päälle. Paistoin punasipulia ja miniluumutomaatteja. Vähän öljyä, basilikaa ja sormisuolaa, ripaus mustapippuria. Leivälle  levitin ensin yrttiöljyllä maustettua tuorejuustoa ja päälle kasasin tomaatit ja ilmakuivatun kinkun. Tähän pimeään vuodenaikaan saan tästä jo pienen osan kaipaamastani väristä ja auringosta :) 

Iloa päivääsi!
Heidi



8 kommenttia:

  1. Nam, nam ! Ihanan näköistä !!!

    VastaaPoista
  2. Ihanat herkkuleivät! Kiitos vinkistä, näitä täytyy kokeilla. Bruchettat kylmällä tomaattitäytteellä on tuttuja, mutta enpä ole ajatellut, että saman herkun voi tehdä myös lämpimänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka AnuElina :) Mulla oli tomaatit vähän väsyneen oloisia niin päätyivät pannulle. Onnellisia sattumia siis :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! Näyttää jotenkin hurjan raikkaalta :)
    Itse en välitä tuosta kinkusta, mutta senhän voi jättää pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi La Petite Princesse :) Paistaminen tuo kivasti tomaatin makeuden esille happamuutta kuitenkaan hävittämättä. On kyllä oikein hyvää ilman kinkkuakin :)

      Poista
  4. Näyttääpä ihanalta, tuota taidan kyllä kokeilla vaikka viikonloppuna, kiitos :) Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Susanna :) Näillä ajattelin aloittaa sunnuntai aamun :) Iloista viikon jatkoa sinullekin!

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails