perjantai 23. elokuuta 2013

Suklaista

 
Vanhassa vara parempi on sanonta joka on toisinaan niin paikkaansa pitävä. Ainakin kun haluaa jotain todella oikein suklaista ja mieluiten jo eilen. Pienikin pala hyvän kahvin kanssa tekee onnelliseksi :) Paistoaikaa lyhentämällä tai pidentämällä saat kakkuusi mieleisen koostumuksen. Minulla oli kakku tällä kertaa uunissa 175 asteessa noin 35-40 minuuttia. Sisus jää ihanan kosteaksi, nam....
 


Iloista alkavaa viikonloppua!
Heidi






18 kommenttia:

  1. Mikä on vuokasi halkaisija?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, vuoka on halkaisijaltaan 18 cm :)

      Poista
  2. Luvattoman herkullisen näköistä, nami!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Melody, eikä vain näköistä, namnam ;D

      Poista
  3. Herkullisia kuvia ja niin on tuo kakkukin. Sitä on tullut tehtyä ohjeellasi useamman kerran. Päälle olen laittanut niin marjoja, karkkeja kuin hasselrouhettakin ja kaikki ovat toimineet erinomaisesti. Seuraavan kerran ranskalainen suklaatorttu pitäisi tehdä tyttären 4-vuotissynttäreille. Tyttö toivoo juuri tuota kakkua, mutta jotenkin täytyy kehitellä siitä Minni Hiiri-versio :D

    Kiitos vielä huippureseptistä!

    P.S. kakku onnistuu hyvin myös gluteenittomista jauhoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Satu, hauska kuulla, että kakku on ollut mieleinen! Toivottavasti Minnistäkin tulee onnistunut :D Täytyykin kokeilla tätä gluteenittomana, koska sillekkin on välillä tarvetta. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  4. Näyttää niin hyvältä että pitää kyllä kokeilla reseptia, yleensä suklaakakut ovat superhyviä :P

    VastaaPoista
  5. Oh no, miten ihanan herkullisen näköistä!:) Tätä on pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Taina, onkin aika herkkua ja helppokin vielä :)

      Poista
  6. Suklaa hullulle tämä on aivan huippu resepti ;) Iloista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Susanna, tästä suklaanhimo talttuu ainakin hetkeksi :D) Aurinkoista keskiviikkoa sinulle!

      Poista
  7. Ihan täydellisen näköinen... ihanan mehevä. Täytyypä kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka No home whitout heart, tämä suklaakakkunen on siitä kiva, että sen voi jättää huoletta melko kosteaksi :D

      Poista
  8. Aivan ihana resepti, kiitos!
    Eilen testasin ja hyvää tuli ;0)
    Oletko muuten pakastanut tuota ihanuutta? mietin, että jos tekisin etukäteen juhlia varten pari ja laittaisin pakkaseen...
    Ihanaa viikkoa!
    Terkuin,
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Johanna, hauska kuulla että meni kokeiluun ja mikä parasta, että oli vielä hyvääkin :D)
      En ole pakastanut juuri tätä kakku (ei ole kerennyt sinne asti ;)), mutta tällaiset kakut kestää yleensä hyvin pakastamisen :) Iloista viikon jatkoa sinulle!

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails