tiistai 20. elokuuta 2013

Formexia......ihan vähän vaan

 
 Muutaman tunnin reippaan  kävelyn jälkeen messuilla oli todettava , että ei mitään uutta taivaan alla. Mustaa, harmaata, valkoista, reipasta väri-ilottelua tai utuisen pehmeitä pastillivärejä. Etenkin harmahtavaa vanhaa roosaa tai lilaa. Metalleista kuparia tuntui olevan eniten esillä. Printtejä, raitaa, graafisia ja etnisiä kuviota...... Että jokaiselle jotakin :) Kun ei tuhraantunut aikaa kaikkien ihanuuksien hipelöintiin (joita olisi voinut olla ;)) niin tulikin kiinnitettyä enemmän huomiota siihen kuinka messuosastot oli rakennettu. Joidenkin merkkien kohdalla odotusarvo oli hyvinkin korkea, mutta tunnelma ja toteutus oli hyvin lattea. Tosin päinvastaisiakin tunnelmia oli, tuntemattomat ihastutti!   


Iloista tiistai-iltaa sinulle!
Heidi10 kommenttia:

 1. Enpä tiennyt ennen näitä kuvia tarvitsevani vielä posliinista teekannua...ihana:-) Varsinkin tuo mustavalkoinen keltaisella kannella!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Niinu :) Nämä teekannut oli niitä harvoja juttuja joista tuli sellainen olo, että ompa kiva :)

   Poista
 2. Minä tykästyin myös noihin astiakuviin! Varsinkin nuo, missä on keltaista..Onkohan ne samaa merkkiä, mitä Mrs.Jones myy kaupassaan? Tuli jotenkin mieleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Taina K :) Eivät ole samoja kuin Mrs. Jonesilla, näistä löydät lisä infoa täältä http://littlephant.com/porcelain :)

   Poista
 3. Haha, en näköjään ole ainoa joka jäi jumiin noihin kuppeihin ja kannuihin... :D Päässä kuului selvä *naks* kun nuo teekannut huomasin. Onneksi just ostin yhden ihanan, tai muuten tulisi liian suuri houkutus... Nuo näyttävät ihan siltä, että voisivat löytyä Hullun hatuntekijän teepöydästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Lotta :) Ihan totta, olisivat sopineet hyvinkin Hullun hatuntekijän teekattaukseen :) Kyllä näillä saisi iloa arkiaamuihin!

   Poista
 4. Heippa! Ajattelin laittaa tähän kommenttia, jos mun sposti ei tavoittanut sua (syystä taikka toisesta:)), mutta löysin sun vanhasta postauksesta pilvityynyt ja kyselit siinä, olisiko joku kiinnostunut ostamaan sellaisia. Täällä nousisi yksi käsi pystyyn, jos siis olet vielä myymässä sellasia :) Löysin myös (sun vanhoista postauksista senkin) sellaisen valkoisen lasisen "mini kasvihuoneen" (pöydälle sopiva siis), muistatkohan vielä mistä sen olet ostanut? :)

  -Päivi H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Päivi :) Kiva kun laitoit tänne viestiä ja tyynyistä vastasinkin sinulle jo s-postin kautta :) Kasvihuoneen olen ostanut joskus paikallisesta kukkakaupasta :)

   Poista
 5. Hei, vielä kysyisin sellasta (taaskin väärän postauksen alla) että mistä olet löytänyt sun ihanan työpöydän? Olen uusimassa kodin sisustusta ja oikean työpöydän metsästys on käynnissä ja tuo sun työpöytä on aivan ihanan näköinen :)
  -PäiviH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Päivi, pukkijat on Ikean vanhaa tuotantoa ja pöytälevy uudempaa tuotantoa :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails