torstai 15. elokuuta 2013

Messinkiä

Tähän astisessä elämässäni en ole tuonnut kotiini yhtään sellaista esinettä, jonka väri sivuuttaisi edes aavistuksen verran kullan suuntaan. Kulta ja kupari on ollut tiukassa pannassa. Vaan tulipa sekin päivä, en olisi kyllä uskonut. Kohtaaminen tapahtui toissapäivänä vakkari kirppiksellä. Pienen pieniä elämän jälkiä tästä löytyy, mutta nehän ei haittaa ja todennäköisesti niitä vielä pari tulee lisääkin :) Pohjasta löytyy signeeraus G-L J Finland. Voisikohan tämä olla Greta-Lisa Jäderholm-Snellmanin suunnittelema kynttilänjalka? Ja jos on, niin missäköhän näitä on valmistettu? Kaikista etsinnöistä huolimatta en ole vielä törmännyt kyseiseen kynttilänjalkaan täällä netin ihmeellisessä maailmassa :)
Huomenna suihkastaan Tukholmaan Formex messuille nuuhkimaan sisustuksen uusia tuulia. Jospa sieltä tarttuisi mukaan kivoja kuvamuistoja tännekin jaettavaksi. Kameran akku on ladattu ja on tarkistettu, että muistikorttikin on paikallaan. Toivottelenkin tässä samalla teille kaikille iloa ja aurinkoa tulevaan viikonlopuun!


Heidi
 
 
 


7 kommenttia:

 1. Onpas kaunis kynttilänjalka ja asetelma!

  VastaaPoista
 2. Sopii upeasti tuohon kellertävään seinään <3

  VastaaPoista
 3. No tuo on kyllä tosi kaunis! Tuollainen sopisi meillekin ;) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollu ihan sama, että kulta ja kupari ei kuulu joukkoon. Mutta! Kesän aikana peilin kehyksistä löytyvä kulta onkin alkanut näyttää aikas kivalta. Keväällä vielä ajattelin, että se tarvinnee maalata valkoiseksi. Onneks en sitä ehtiny vielä tehdä. Jopa kuparin väri on alkanu miellyttää. Saa nähdä, löytyykö sitä meiltäkin. No eipä ainakaan vielä... ;)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin vallitsee kulta- ja kupariallergia :) Nyt näitä esineitä on alkanut näkyä aika monessa blogissa, täytyypä katsoa jos vaikka innostunkin niistä! Jotain uutta kivaa pitäisi keksiä.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ompas se hieno! Samaten olen karsastanut kuparia ja nyt yhtäkkiä sehän onkin kuuminta hottia. On se jännä miten mieli ja maku muuttuu.

  VastaaPoista
 7. Heipparallaa kaikille kultakuumetta poteville ja kiitokset kommenteista! Muutamia päivi kun olen nyt tuota kynttilänjalkaa tuossa pullojen vieressä katsellut, niin ei voi kuin ihmetellä minkä takia vastarinta on ollut niin tiukkaa ;)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails