perjantai 9. elokuuta 2013

Kun päivät sulautuu toisiinsa

Kolme viikkoa lähes koskematta koneeseen. Tunnenko rimakauhua? Aavistuksen ehkä, mutta aika vain kuluu niin nopsaan. Töiden jälkeen rannalle lähtö lapsien kansa on ollut se mieluisampi vaihtoehto :) Mitä kaikkea täällä on sillä aikaa sitten tapahtunut, paljon ja ei oikeastaan mitään. Ei edes leipomista, mutta sitäkin kohta luvassa ja puukapustojen dippailua ;) Pieniä kivoja päivän, kahden tai kolmen retkiä on tehty Lappeenrantaan, Helsinkiin, Porvooseen ja tulihan Siellä Tukholmassakin pyörähdettyä. Pääasiassa kuitenkin ollaan vietetty aikaa uimalla, nauttimalla auringosta, hyvistä eväistä ja hiekasta varpaiden välissä. Ylipäätään kesästä. Joinakin iltoina on jo tuoksunut tuulessa syksy, sitä ei kai saisi sanoa vielä ääneen, mutta sieltä se tulee. Lämpimät pimeät illat, sirkat, terassi, lasi viiniä ja kynttilät. Aika ihanaa sekin. Ajattelin laittaa ensin hurjan kuvakollaasin kaikenlaisista kuvista joita on tässä kesän aikana tullut otettua, mutta päädyinkin daalioihin, jotka vihdoin ja viimein ovat alkaneet kukkimaan. Kaivellaan niitä kesämuistoja sitten kun kunnon syys sateet hakkaa ikkunoita:) Mitäs näihin daalioihin  voisi sanoa muuta kuin, että olen niistä tavattoman onnellinen.


Iloa alkavaan viikonloppuun teille kaikille !


Heidi

18 kommenttia:

 1. Huh mitä daalioiden loistoa ja paistetta =) Kerrassaan ihania <3 Välillä kunnon konetauko tekee uskomattoman hyvää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jori :) Olet aivan oikeassa, pitäisi malttaa useammin unohtaa koko kone :) Daaliat tekee muhun joka kerta suuren vaikutuksen, uskomattomia kukkia :)

   Poista
 2. Aivan ihania kukkia ja mikä väriloisto. Itselläni yksi joka tuli hieman myöhään istutettua joten odottelen vielä nuppujen avautumista:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hilu :) Kyllä ne sieltä tulee, toivotaan vielä pitkää ja lämmintä syksyä niin saat nauttia kukinnasta pitkään :)

   Poista
 3. ilotulitus tuli mieleen noista kukkasista! Ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Laura :) Niin mullakin, ihania pieniä räjähdyksiä :D

   Poista
 4. Mielettömän kauniita kuvia, ihania! Ja tuo ilman konetta oleminen on jotenkin vapauttavaa, niinkuin edellä jo mainittiin, pitäisi unohtaa useammin kone ja keskittyä olemiseen muutoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nina, Kaunis kiitos :) Vapauttavaa todellakin, varsinkin kun tuntui jo jossain vaiheessa, että alkaa olla koneeseen kasvanut kiinni :D

   Poista
 5. Hurjan kauniit värit daalioissa! Tauko tekee terää - huomasin sen itsekin tänä kesänä ja alkuvuodesta kun oltiin pidemmällä reissulla. On kiva olla välillä poissa, mutta kiva sitten taas palata blogin ääreen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Taru :) Daaliossa on kyllä huikea värikirjo. Ensi vuonna jos niitä kerkiäisi istuttamaan monin verroin enemmän niin halkeaisin varmaan onnesta :)Tauko on kyllä paikallaan ja kiva tänne blogistaniaan on taas palata, alkoi jo pieni ikävänpoikanen kaihertaa. Aikaa oli siis kulunut riittävästi :D)

   Poista
 6. Mahtavia daalioita, oikein taiteellisia kukkasia nämä!

  Kiva kuulla, että kesä on mennyt juuri niin, kun sen pitääkin. Syksyltä alkaa jo tuntua selkeästi, mutta siinäpä on vaan seuraava ihana vuodenaika nautittavaksi :)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Piia Anneli :) Niin on, mukavan rennosti turhia hötkyilemättä :) Syksyn tulo ei tunnu tänä vuonna ollenkaan pahalta kun on ollut oikeasti kesä. Tervetuloa vaan ihanat värit ja tuoksut!

   Poista
 7. Onpas ihania lähikuvia kukkasista! Joskus asioita kannattaa tutkia vähän lähempää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka AnuElina :) Kiitos, olenkin viettänyt viimeiset pari viikkoa nenä näissä kiinni, useamman kerran päivässä :D

   Poista
 8. Nämä syyskesän lämpimät illat sirkkojen sirityksessä ovat tosiaankin ihania! Ja syksy sateineen kaikkineen... Kunnon varusteet vaan päälle! Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna :) Kiitos, on kiva tulla takaisin ja varusteitakin on saanut testailla jo oikein urakalla :D)

   Poista
 9. Voih, niin ihania kuvia, kiitos, tulin kylläiseksi kauneudesta! Mulla muutama kuva myös Hangosta ja Tammisaaren reissulta, taitanee olla sulle tuttu paikka kun löysin blogisi kaupunkiin liittyviltä sivuilta :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kaardemumma :) Hauska kuulla! Tuttuja paikkoja on kumpikin, ihania kesäkaupunkeja :D

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails