keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuun ensimmäinen


ja rakkauspakkaus. Pusuja ja haleja satelee liukuhihnalta. Pikainen pyörähdys uimarannalla. Paljon molskahduksia, iloista kiljumista siskojen kanssa, hiekkalinnoja ja sorsille pullaa. Itselleni olen antanut luvan koukuttua instagramiin jo muutaman räpsyn perusteella :)

Onko kenelläkään tuttuja, tutun tuttuja, siskoja, veljiä tai sukulaisia Tukholmassa. Veli lähtee syyskuun alussa Tukholmaan opiskelemaan tanssia ja on vielä asuntoa vailla. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.Ihanaa elokuun alkua sinulle
Heidi

19 kommenttia:

 1. Mulla on pari työkaveria Tukholmassa, joten laitan heille pikku viestin, josko paikallisilla olisi jotain asuntovinkkiä.

  VastaaPoista
 2. Suosittelen blocket.se-sivua. Sen kautta saattaa löytää huoneen tai asunnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Frostrosor :) Blocket.se sivua seurataan aktiivisesti. Mutta kiitos kuitenkin, ehkä tästä on iloa jollekin muulle asuntoa sieltä etsivälle :)

   Poista
 3. Ps.Tähän blogiin oli pakko liittyä oikein lukijaksi, sillä postaukset ovat toinen toistaan vaan kiinnostavampia ja kuvat ovat lumoavia ♥

  Omassa blogissani on arvonta, kannattaa osallistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja hauskaa, että liityit lukijaksi :D Tulen kurkkaamaan :) MUkava alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Andrahandina vuokraaminen on varmaankin todennäköistä, kun asuntoa tarvitsee nopeasti. Täältä voi myös katsoa: http://www.andrahand.se/

  Terveisin tukholmalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tukholmalainen :) Tätäkin mahdollisuutta on katsasteltu, kiitos vinkistä :)

   Poista
 5. Mun tädillä oli ainakin hetki sitten huone vapaana. Joku tanssija sitä kävikin katsomassa (suomesta?). Kysynkö vielä onko vapaana?

  -Nippe-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nippe :) Veli on menossa viikolla katsomaan yhtä asuntoa. Kysy ihmeessä jos viitsit, ihan vaan kaiken varalta jos ei tärppääkkään. Vastaus tulee sitten nopeasti, ettei joudu huonetta montaa päivää pitämään tyhjillään jos hänellä nyt onnistaisi :) Iloista alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
  2. Hei taas :) mun veli menee tänään Tukholmaan ja on huomiseen iltaan asti siellä joten asuntoa pääsi katsomaan heti jos vain on vapaa. Laitatko yhteystiedot minulle vaikka s-postiin suklaamarenki@gmail.com niin välitän ne eteenpäin :) Kiitos jo etukäteen :)

   Poista
  3. Laitoin viestiä niille, laitan sulle emailia heti kun vastaavat! -Nippe- ps. se on siis huone, ei kokonainen asunto :)

   Poista
  4. Ihan mahtava juttu, kaikki käy :D

   Poista
  5. sori kun vastaus viipyi, mutta huone oli valitettavasti juuri mennyt jollekin toiselle. -nippe-

   Poista
  6. Kiitos kun ilmoitit :) laitan viestiä eteenpäin. Iloista viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 6. Elokuuta sinne myös! Kesä meni nopsaan, mut kiva se on laskeutua syksyynkin. Oskulla alkaa eskari, hui!

  Ihania postauksia, suussasulavan näkösiä kuvia... Ja aivan mielettömät tatsat sulla selässä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOikka Teija :) Äläpä muuta sano, tuntuu kuin kesä olisi juossut samalla vauhdilla kuin miesten satanen meni muutama ilta sitten :) Ei oo totta, iso poika! Meillä menee toinen höpönen ekalle ja toinen aloittaa kakkosen. Nuo kahvilapostauksen tatskat on kahvilan pitäjän selässä, itselläni on olkapäässä piskuruinen kyyhky(vanhus) ;)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails