perjantai 10. elokuuta 2012

Muu maa mustikka

Kiitos edelliseen postaukseen tulleista vinkeistä. Nyt  on onneksi veljen asunto asiat ratkenneet onnellisesti ja kohta pakataan autoon mitä mahtuu. Koskaan en ole laivaan ajanut enkä juuri Ruotsissakaan sen enempää. Muutamia kymmeniä kilometrejä suoraa keskikaidetietä jossain lähellä Grännaa ja siinä se. Joten mulle on tarjolla pieni seikkailu ja veljelle vähän suurempi :)  Sitten asiasta mustikanvarpuun. Mustikoita  on ollut ihan yllin kyllin, niin paljon kuin vaan jaksaisi poimia. Kaiken hyvän lisäksi satokaudesta näyttäisi tulevan  vielä pitkä jos ei nyt heti ensi kuussa pamahda yöpakkasia. Nyt on mustikkapiiraakkaa luvassa koko talveksi :)

Aurinkoista alkavaa viikonloppua sinulle!
Heidi

6 kommenttia:

 1. Niin on mustikkaa meilläkin, ihan loistavaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkulis moi! Se on niin mahtavaa, ei millään malttaisi olla poissa metsästä :D

   Poista
 2. Hieno juttu että veljen asumiskysymys järjestyi! Tukholman liikenne oli mielestäni laivarannasta vähän sekava (siellä on jotain tietyötä ainakin E4sen suunnalla), mutta muuten auto-laiva on tosi kiva tapa kulkea.

  Antoisaa vuotta veljen opinnoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anne :) Ihan mahtavaa kun on yksi suurimmista asioista järjestyksessä :) Ollaan kanssa reissailtu auto-laivaa yhdistelmää käyttäen, mutta aina olen istuskellut ihan matkustajan ominaisuudessa. Kätevää on kyllä. Kiitos vinkistä. Täytyy tukia vähän reittiä etukäteen ja navikin napsautetaan päälle :) Kerron terveiset :)

   Poista
 3. Täälläkin on käyty mustikassa ihan urakalla. pakkanen on niitä jo tulvillaan :) Upet tunnelmalliset kuvat olen tallentanut metsästä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! Noissa on sellasta vahvaa ja herkkää suomalaista fiilistä. Miten osaatkaan tallettaa kuviin aina niin ihania fiiliksiä...

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails