lauantai 13. elokuuta 2011

Elätellään toivoa....


Vielä muutamasta kesäisestä päivästä. Vaikka järvenvierus tietä polkiessa koivu varisteli jo keltaisia lehtiä niskaan niin aurinko lämmitti taas mukavasti. Päivät läpsytellään vielä varpikkailla. Tosin samaan hengenvetoon on pakko tunnustaa, että toissa yönä nukuin jo villasukat jalassa :) Uusien varpikkaiden lisäksi löysin tänä kesänä oranssin kynsilakan. Se olikin fiksuin ostos miesmuistiin. Kerran vuodessa, yleensä keväällä vaatekaupasta tarttuu mukaan joku oranssi/keltainen  paita jota käytetään kerran ja loppu vuoden sitä sitten ihmetellään, että mikäköhän mielenhäiriö oli meneillään. Ensi kesänä voisinkin kokeilla herneenvihreää...... kynsilakkaa :)

Iloista viikonlopun jatkoa sinulle!
Heidi

8 kommenttia:

 1. Vilakkaa on iltaisin, minäkin vilukissana tykkään paksuja sukkia pitää jo iltasella. Ihania ja aurinkoisia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Villasukkia täälläkin on jo kudottu:)Ihania kuvia, mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Kodinhenki - Villikset jalassa on jo mukava tepastella :) Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Hanna - Mä en ole ihan niin pitkälle päässyt vielä, mutta lankaa toin jo kaupasta :) Jos vaikka tässä innostuisi! Sitä samaa sinne suuntaan :)

  VastaaPoista
 5. Mukavat värit!
  Villasukat jalassa nukutaan jo täälläkin. Nyt on ihanaa nukkua kun ei oo kuuma!!!

  VastaaPoista
 6. Parina iltana on täytynyt laittaa villasukat jalkaan, että tulee uni, mutta yöllä ne aina lentää nurkkaan, kun tulee liian kuuma. Mulla jalat määrää sen, onko lämmin vai kylmä ja olotilaa säädellään lisäämällä ja vähentämällä sukkia. ;O)

  VastaaPoista
 7. Helsingissä ainakin on vielä ihan kesäiset kelit. Eilen käytiin kauppatorilla ja istuttiin katukahvilassa, jossa aurinko paahtoi ihan mukavasti. Syksy ja villasukat saava vielä odottaa...

  Tänään syödään parvekkeella kauppatorin kanttarelleista valmistettua pastaaa. Mustikkametsässäkin aion käydä, ihan tässä vajaan viiden kilometrin päässä kaupingin keskustasta.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, että kauniit kesäpäivät vielä jatkuvat, tosin illat ovat jo tosi pimeitä :)

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails