perjantai 12. elokuuta 2011

Sorsia ja sateenkaaria

Ihanaa että on perjantai. Ihanaa ettei sada vettä! Jospa tänään saisi kaivettua uudet rodot maahan ja toivottavasti ensi keväänä ne olisikin sitten jo kauniissa vaaleanpunaisessa kukassa.
 Eilen katselin sateenvarjon alta kun lapset oli kaverinsa kanssa uimassa. Mittari näytti 13:sta astetta kun lähdettiin. Neljä paria sinertäviä huulia ja täriseviä leukoja sieltä järvestä nousi ja hippaleikit alkoi tuntua mielekkäämmiltä kuin uiminen :) Aika vilpsakka keli ja villasukatkin oli jo pakko kaivaa laatikosta heti kun kotiin päästiin.
Yksi sorsaperhe on rannalla asustellut koko kesän ja aika rohkeiksikin ne on jo tullu. Niin ne tallusteli jalan viereen kuikuilemaan jos vaikka jotain evästä sattuisi olemaan mukana. Aika suloisia pyöreine poskineen ja litteine nokkineen. Sen jälkeen kun rannalta lähdettiin niin satoikin suunnilleen koko loppupäivän taukoamatta vettä. Vähän välillä kirkastui mutta silti satoi vettä. Jossain vaiheessa puhelin soi ja äiti sieltä soitteli, että oletteko huomanneet hienon sateenkaaren. No ei oltu, hyvä kun soitit :)Aurinkoista alkavaa viikonloppua sinulle!
Heidi


8 kommenttia:

 1. Onpa komea sateenkaari!

  Mukavaa viikonloppua!
  -Petra

  VastaaPoista
 2. Täällä satoi, taivaalla ei ollut kuin ohut harso, josta satoi juuri viime metreillä kun poljin töihin... Ei ollut siitä Forecan sadetutkastakaan apua...

  VastaaPoista
 3. Petra Pauliina - Kaunis oli katsella :) Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin :)

  Lumo - Aamuinen riemu oli täälläkäkin hiukan ennenaikaista ;) Mutta onneksi tänään on ropissu eilistä vähemmän.

  VastaaPoista
 4. Löysin äsken blogisi. Todella kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Upea sateenkaari! Me saatiin juhannuksena ihailla pihassamme kahta sateenkaarta. On nuo luonnon taideteokset upeita!

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista... Meillä täällä Pohjoisessa ainakin paistaa aurinko... kunhan kaste vähän kuivaa taidan suunnistaa kohti kukkapenkkejä. =)

  Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 7. Toi on kanssa meidän lemppari uimapaikka. =)

  ---anrinko (Prinsessa & Auto)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails