tiistai 16. elokuuta 2011

Uuden alku

Ensimmäinen koulupäivä alkoi reippaasti itse valitsemissa vaatteissa ja repussa. Reppu oli unohtua heti ensimmäisenä päivänä kotiin ja saatiin kurvata takaisin sitä hakemaan. Heti hieman jännitystä arkeen ;)
Ei paljon keretty halailla ja suukotella kun esikoinen oli solahtanut luokkaansa.
Mukavaa nähdä taas kavereita ja vaihtaa kesän kuulumiset. Ensimmäinen eskaripäivä jännitti kovin ja höpö jäi hiekkalaatikolle kaivamaan kuoppaa hiukan mietteliäissä merkeissä. Keskimmäinen on otsatukan kasvatuspuuhissa ja kuinkas ollakkaan äiti on unohtanut pinnit ihan jonnekin muualle kuin höpön otsatukkaan. Pehmeän luonteinen höpö valitsi itselleen pehmeät ja mukavat vaatteet sekä iiiison repun.


   

Ensimmäinen päivä äidin kanssa kahden vetää mietteliääksi. Sitä seurasi ilmoitus, että tämä teeppari on paljon parempi tässä toisen paidan päällä. Olkoon niin......... tällä kertaa :)Iloa tiistaihin!
Heidi 16 kommenttia:

 1. ihania kuvia mussukoista,on ollut tapahtumarikas päivä heillä kaikilla :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia kuvia!

  Niin se alkoi meilläkin tänään. Äsken tuli soitto, että kaikki on hyvin, kirjoja saatu hurja määrä ja reppu painaa hirveästi. Läksyjä kuulemma lähinnä vanhemmille.

  Meillä neiti puki eilen pitkähihaisen paidan mekon päälle, eikä suostunut järjestystä vaihtamaan. Näkyy sitä mekkoa näinkin ihan tarpeeksi...

  Anonyymi eli vekarus2.blogspot. com

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvasarja!! Niin hyvin osasit vangita kuviin noiden uusien juttujen jännityksen ja hienouden, sen ainutlaatuisuuden! Kauniit tytöt teillä ja niin söpöissä vaatteissa, nuorinkin :D Mahtava postaus!

  t:aurablogin heidi

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia :) Meillä kans alkoi tänään koulut. Esikoinen meni jo kolmannelle, ja keskimmäinen ekaluokalle.. Kovasti jännitti aamulla, mutta hyvin oli mennyt. Kyllä oli kotona rauhallista vauvan kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Automies lähti tänään kanssa kouluun iloisena.
  Sitä ei jännittänyt, kun ei oikein tiennyt mitä odottaa. Mua kyllä jännittää, että miten tulee tavallisessa luokassa pärjäämään...
  Onneksi on mahtava opettaja joka tottunut myös erityislapsiin. =) Sopivan mukava mutta myös jämäkkä ja selkeä puheessaan.
  Hitusen on peppu kipeänä kun tänään oon suhannut peräkärryn kanssa edes takas keskustan ja kodin väliä. =)

  ---anrinko (Prinsessa & Auto)

  ps. Että pännii tää bloggeri kun en vieläkään pysty kommentoimaan, jos on sanatunnistus.=(

  VastaaPoista
 6. Ingelilla - Niin on ollut :D

  Vekarus - Heh, se hyvä että on oma tahto :) Meillä ei ollut kovin painava reppu vielä, vai jokohan unohtui jo puolet kouluun?

  Nova Melina - Kiitos :)

  Heidi - Kiitos :) Täällä on riemu yllimmillään kun jännitys on jäännyt matkan varrelle ja kaikki päässyt lempipuuhaansa, leikkimään :)

  Mira - Hauskaa, että koulu on alkanut mukavissa merkeissä :) Varmasti on ollut oudon hiljaista kun täälläkin tuntui hurjan hiljaiselta vaikka aikamoista viihdyttämistä on ollut :D

  Anrinko - Onks mulla sanatunnistus??? Täytyypä käydä tarkistamassa, ei pysty muistamaan :D
  Oikein paljon onnea sinnekkin uudelle koululaiselle! Onneksi koulut ja kodit pystyy nykyään työskentelemään hyvin yhdessä lapsen parasta ajatellen, näin ainakin toivon, kaikkien lasten puolesta. Heh he, tuttu tunne tuo kipeä peppu. Veivasin heinäkuussa lähes joka päivä Fiskarssiin mummun mankelilla, tosin ilman peräkärryä ;)

  VastaaPoista
 7. Anrinko - olihan se sanavahvistus siellä :) Nyt on täppä siiretty toiseen ruutuun :)

  VastaaPoista
 8. Kaikkea hyvää uusille poluille sinnekin! Suloisia tyttösiä!

  Ihanaa arkea ja uuden alkua! ♥

  VastaaPoista
 9. Hyvää alkanutta koulu ja eskarivuotta neitosille! Nuo ovat niitä isoja juttuja kuitenkin... hyvässä muistissa on vielä omien tyttärien kouluun lähdöt, vaikka tällä kertaa alkoivat jo 4. ja 6. vuosi koulutiellä.

  VastaaPoista
 10. Voi miten nätteinä ovat tytöt viettäneet jännittävää päivää..ei sen niin väliä miten päin ne vaatteet päällensä laittaa. Pääasia että on kivaa ja selkeästi teän tytöillä on tyylitaju hallussa :D

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka suloisia kuvia ja tunnelmia :) Pitääpä näyttää meidänkin ekaluokkalaisille. Mistä nuo teidän kuopuksen housut muuten ovat?! Näyttävät tosi kivoilta - kivan asun on tyttö osannut itselleen valita :)

  VastaaPoista
 12. Uuden Kuun Emilia - Kiitos :) Uusia polkuja tallotaan jo iloisin mielin ja tosi innokkaina. Toivottavasti intoa riittää :) Ihanaa arkea sinnekin päin

  Anne - Kiitos :)Isoja tyttöjä sulla jo koulumaailmassa. Isojapa tapahtumia hyvinkin ja eivät unohdu varmasti koskaan :) Vielä omakin ensimmäinen koulupäivä on hyvässä muistissa vaikka muistissa ei juuri muuten ole kehumista :D

  Lapinka - Jännittävää on. Pienimällä kovin paikka ihan selkeästi, muut menee siinä omassa uudessa jutussaan jo ihan tukka tötteröllä. Tyyli ja asu vapaa, hauskuus ja mukava olo pääasia :D

  Marja - Kiitoksia :) Housut on tyttö kummisetänsä kanssa löytänyt muistaakseni Zarasta. Onnea sinnekin ekaluokkalaisille!

  VastaaPoista
 13. Suloisia koululaisia, onnea koulutielle!

  VastaaPoista
 14. Hieno tuo legoreppu! Mistä sellaisia saa? Vois olla kova juttu meidänkin pojille, tosin ehkä eri sävyssä ;) Sinänsä harmittaa, kun vaal.pun. oli esikoisen lempiväri eskariin asti, mutta sitten hylkäs sen kokonaan, kun ymmärsi, että valtaväestö ajattelee sitä tyttövärinä. Ryhmät luovat paineita jo pienenä...murrr...

  VastaaPoista
 15. Merja K - Kiitos :)

  Tiina - Legoreppu ostettiin kesälomalla legolandista mutta ehkä netin kautta voisi jostain löytyä. Täälläkin jännityksellä odotetaan koska aletaan tekemään vertailua siihen mitä muilla on :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails