maanantai 15. tammikuuta 2018

Kuuraiset aamut

Pieni pakkanen yhdistettynä vapaisiin aamuihin saattaa saada pientä hulluutta aikaiseksi. Kaunis ympäröivä luonto kietoo pikkurillinsä ympärille. Hiukan sama ilmiö saattaa tulla sienimetsässä kun niitä sieniä alkaa nähdä. Mä kerään vielä vähän, sitten vielä vähän ja sitten vielä vähän lisää. Kunnes huomaa että on huutava nälkä ja sitä sienirisottoa olisi ollutkin parempi olla mieluiten jo eilen. Niinhän tässäkin kävi. Lähdin siis aamulla ruokakauppaan, kamera kassissa, ihan pikaisesti vain. Ajatuksena kuvata hiukan radan vartta kun oli niin kauniin värinen taivas. Kauniin väristen pilvien takaa alkoi pilkottamaan vielä kauniimpi aurinko joka suorastaan sattui silmiin. Niinpä siitä radan varrelta ajauduin huomaamatta lempipaikkaani Pumppulahteen ja yht´äkkiä huomasinkin jo olevani kirkon kupeessa. Ja siinä samassa mä olin taas niin I♥KARIS moodissa että. Se pikainen kaupassa käynti kamera kassissa kesti noin puolitoista tuntia. Sinä aikana kerkesi huonoissa varusteissa varpaat ja sormet paleltumaan oikein huolella, koska ihan nopeasti mä vaan pikkuisen radan vartta kuvaan. Mutta oli se ihanaa ja palelemisesta huolimatta ei olisi oikein malttanut kotiinkaan lähteä. Kirpakka aamu toi väriä poskiin ja kirkasti kivasti mielen. 
Reilun viikon päästä suunnataan orkesterimatkalle Kemiin ja Rovanimelle jossa lunta on jo ruhtinaallisesti meidän kahteen milliin verrattuna. Mutta tämäkin määrä valkoista tekee mut suunattoman onnelliseksi.Aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle.
Heidi

6 kommenttia:

 1. Mitä satumaisemia! Kuura on kyllä yksi kauneimmista asioista, mitä on. ❤ Noita "ihan pikkuisen vain kuvaan" -retkiä on tullut itsekin tehtyä, usein juuri silloin, kun taivas on yhtäkkiä värjäytynyt violetiksi tai vaaleanpunaiseksi ja saanut kiskomaan takkia päälle supernopeudella. Koskaan ei ole kaduttanut, että tuli lähdettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakasta kuuraa ja kuulaita kuuraisia aamuja. Ovat ihan talven parhautta. Näille vahinkoretkille on kiva eksyä. Ja oikeassa olet, koskaan ei kadutattanut. Ihanaa viikon jatkoa sinulle ♥

   Poista
 2. Ihanan kuuraisia kuvia :) Itse myös aikonut lähteä kuvausretkelle, mutta niin se vain on jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu, kamera vaan mukaan vaikka kauppareissulle tai kävelylle niin siinä ne tulee ihan vahingossa niin kuin tässäkin tapauksessa :D) Kivaa loppuviikkoa sulle!

   Poista
 3. Hurmaavan näköistä! Aamuaurinko ja kuura näyttävät aivan ihanilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuaurinko ja kuura on kyllä lyömätön yhdistelmä :) Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails