tiistai 19. joulukuuta 2017

No dancing - Except on tables


Kyllä tässä voisi jo muutaman tanssiaskeleen ottaakin ja vaikka ihan sukkasillaan lattialla. Vapaita odotellessa ja jouluruuhkia vältellessä. Ulkonakin on niin pimeää, että pienet pölypallot ei kauheasti säikyttele. Tänään ajattelin ulkoistaa pipareiden leipomisen lapsille ja lasten kavereille. Nuorimmainen tarvitsee ehkä hiukan apua rocky roadeja tehdessä vaikka taitavaksi jauhopeukaloksi onkin jo kehittynyt. Ehkä äidin rooli painottuukin tänään enemmän herkkujen vahtimiseen, etteivät katoa kaikki parempiin suihin ennenkuin päätyvät kattilan kautta vuokaan. 
Eucalyptuksen oksia löytyy monestakin maljakosta ympäri kotia. Jostain kummallisesta syystä juuri ne saa olla Ursulalta rauhassa. Kaikki muut kasvit alkaakin näyttää siltä kuin olisivat käyneet oksasilppurissa pariinkin otteeseen. Uutena hyökkäyksen kohteena on viime viikolla sisään nostettu oliivipuu jonka tikkumaista runkoa koitetaan vimmaisesti kiivetä ylös. Lattialla olevasta lehtimäärästä siinä on myös pari kertaa onnistuttu oikein mallikkaasti. Kovin on elämä erilaista energiaa pursuavan puolivuotiaan neidin kuin arvokkaan ja hillitysti käyttäytyvän kissarouvan kanssa.
Ei ole paljon tylsiä hetkiä puoleen vuoteen mahtunut. 
Instan puolella totesinkin että tähtiä on vähän siellä ja täällä, mustia ja valkoisia.
Ne tuo helpolla tavalla tunnelmaa valoilla ja ilman. Muuten jatketaankin samaan tuttuun tahtiin, kynttilöitä polttelemalla ja valoja himmentämällä. Ehkä lisäillään vielä muutama tähtikin jos sellaisia vielä jostain kaapin perukoilta löytyy.
Nyt kutsuukin jo ruokahuolto, kaulimien sekä kaikkien suosikkimuottien etsiminen ennen illan kotoiluja.

Rauhallisia joulunaluspäiviä sinulle.
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails