maanantai 17. heinäkuuta 2017

Hanko - Kerran kesässä

Eilen oli täydellinen kesäpäivä. Kerran kesässä vietämme päivän Hangossa samalla porukalla. Pieni perinne josta pidän niin mielelläni kiinni. Parista aikaisemmasta vuodesta poiketen eilen ei tarvinnut pukeutua kevyttoppatakkiin taretakseen. Shortsit ja t-paita, sininen taivas ja sininen meri. Kylläpä oli ihanaa. Hangossa on tällä hetkellä sesonki parhaimmillaan ja aurinkoinen päivä oli herättänyt kaikki kynnelle kykenevät liikkeelle. 
Polkupyöriä oli paljon ja joka puolella. Sillä onkin kätevää liikkua Hangossa rannalta toiselle. Itse kiipeiltiin kallioiden kautta mikä on lastenkin mielestä hauskaa. Oli kyllä välillä jännät paikat omastakin mielestä.
Tässä karusellissa lapsilla hujahti reilu tunti hyppien ja naruissa roikkuen. Tänään onkin kädet olleet enemmän ja vähemmän kipeinä. 
Suppailijoita oli paljon lautoineen liikkeellä. Rannalta sai vuokrata laudan mielestäni kohtuulliseen hintaan, 1h/20€ ja 2h/30€. Tosin en tiedä mikä näissä on yleinen hintataso ja katsoinko ylipäätään oikein. Saa korjata jos olen väärässä.
Kyllä se vadelmavene kannattaa pakata tänä kesänä toistamiseen ja suunnata katseensa aurinkoiseen Hankoon. Tunnin matka ja on niin lomalla.

Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle.
Heidi

1 kommentti:

  1. Moikka Heidi,

    kävin tyttären kanssa Hangossa ensi kertaa viime kesänä. Ihanan kesäinen tunnelma oli kaupungissa, ja vähän sellainen meren, suolan ja surffaribaarin kulahtanut miljöökin osittain (hyvässä mielessä).

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails