perjantai 9. syyskuuta 2016

Olohuoneen muuttoliikettä

Hei taas pitkästä pitkästä aikaa Toivottavasti sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu kaikkea hyvää. Syksy alkoi kuin varkain. Onneksi kiireisen kesän jälkeen alkaa meno taas rauhoittumaan. Koulu ja harrastukset lyö kyllä täsmällisemmän tahdin arkipäiviin. Tosin nyt jo olen aivan sekaisin kaikkien lippujen, lappujen ja viestien kanssa. Homma jatkuu siis aivan samaan tahtiin mihin jäätiin keväällä. Tänä vuonna olen kieltäytynyt potemasta paska äiti syndroomaa. Mitä sitten jos kaikki kirjat ei ole just heti muovitettu tai jos lenkkarit menikin jalkaan kumisaappaiden sijaan. Eihän maailma siihen kaadu jos varpaat kastuu. Eikä maailma  kaadu siihenkään jos avaimet unohtuu kotiin. Vielä tarkenee istua rappusilla ja jos oikein tiukkaa tekee voi omalla pihalla käydä puskapissalla. Tulee hoidettua tuo syyslannoituis samalla.

Nyt kyllä karkasin otsikon aiheesta aikas kauas joten palataanpa takaisin olohuoneeseen. Olohuone on nyt siis siirretty ruokahuoneeseen. Joka on edellisillä asukkailla ollutkin alunperin olohuoneena. Yllättäen tämä muutaman metrin muutto tuntui kaikista heti (muutosvastarinnan jälkeen) aika hyvältä kun oli saatu kaikki paikoilleen. Tosin tv on vielä purkutöiden seassa. Ja ehkä yllätyksistä suurin, kukaan ei ole juuri mokomaa kapistusta kaivannut. 

Olohuoneesta tuli pesämäisempi ja on oikeastaan aika mukavaa että se on heti keittiön vieressä. Ja ehkä tässä remontin kuluessa lopullinen huonejärjestyskin selkiytyy. Niitä kuningasajatuksia kun tuntuu syntyvän meille kummallekin tuon tuosta. Keltaisia seiniä olen kaivannut yllättävän vähän vielä toistaiseksi. Ehkä seitsemäntoista vuotta teki tehtävänsä. Tunnustettakoon että olen kuitenkin erilaisia keltaisia lappusia kantanut kotiin maalikaupoista. Tosin joukkoon on päässyt myös sähäkkä pinkki ja raikas ruohonvihreä. Mutta vielä en paljasta mihin tätä tehosteväriä olen suunnitellut. Hyviä arvauksia otetaan toki vastaan. Jos olet uusi lukija tai haluat muuten vain muistella keltaista olkkaria niin klik klik.
Jos kaikki olisi mennyt suunnitellusti niin tänään olisi ollut liukuikkunan asennus. Onneksi ei rysäytetty olohuoneen seinää auki kokonaan luvattuun päivään. Nyt odotellaan päivä kerrallaan ja toivotaan parasta. Lattiaa purkaessa löytyi myös hiukan kosteutta vanhan ikkunan kohdalta. Toivottavasti kosteutta ei löydy enempää. Tosin paha aavistus leijuu ilmassa pienen pistävän hajun muodossa. Onneksi sekin selviää parin viikon sisään. Nyt on maltti valttia, edetään pienin askelin ja mitä kaikkia viisauksia niitä nyt olikin. Todellisuudessa tekisi mieli huhkia hartiavoimin ja saada hitaan purkamisen sijaan valmista. Tämä ilta otetaan kuitenkin rennosti. Seuraava suuri suunnitelma on käydä vaahtokarkki varkaissa, sytyttää kynttilät ja katsoa Emmerdale.

Rentouttavaa viikonloppua sinulle.
Heidi

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei Katariina ja kiitos :) Yllättävän hyvin ollaan sopeuduttu tähän uuteen olohuonejärjestelyyn :)
   Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 2. On kyllä houkuttelevan näköinen olonurkkaus. Ja keltaista sieltäkin pilkistää... miten on mahdollista, että teillä ei kaivata telkkaria???? Olisin ikionnellinen. Mies tuntuu olevan telkkarin orja ja minä haluaisin touhuta kaikkea muuta. Ostin hänelle kuulokkeetkin lahjaksi, mutta niihinpä ei meiltä löytynyt reikää. Nyt olen ruennut puhumaan uuden (hienon ja ison) telkkarin hankkimisesta, johon saadaan hyvät, langattomat kuulokkeet kiinni. En jaksa kuunnella Nikon ja Maisan ulkomaanseikkailuja:((( Toivottavasti teillä ei löydy kovin paljoa kosteutta ja saatte huokaista. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena :) Kyllä mä hiukan olen jumiutunut tuohon ketaiseen, rakastan oikeastaan kaikkia keltaisen sävyjä. Pastelliset, sinappiset, kirkkaat....kaikki uppoo :D) Kyllä tässä saa tosiaan hiukan vielä jännitellä, mutta toivon totisesti samaa kuin sinäkin. Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinullekin :)

   Poista
 3. Kävin täällä taas ihastelemassa sun kuvia! Ihania herkkuja tuolla edellisessä, mielenkiinnolla odotan lisää kuvia rempan edetessä! Tsemppiä remppaan ja arkeen.
  Terkuin toinen ei niin täydellinen äiti, joka yrittää olla stressaamatta aiheesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna :) Kuvia tulee taatusti kun saadaan vain ikkunan asentajat paikalle :D) Ei näytä tuo tuotannon ja töiden suunnittelu olenvan kovin helppoa hommaa ;) Kerätään vaan kaikki rohkeus ja ollaan reippaasti ei niin täydellisiä ♥ Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails