maanantai 26. syyskuuta 2016

Julisteilla vaihtelua kotiin

Heipä hei ja kutterin tuoksuiset ja pölyiset maanantai terveiset. Kesän alussa sain kivan yhteistyöehdotuksen Deseniolta. Kesä on jo vaihtunut kauniiksi ja lämpimäksi syksyksi vaahterasta putoilevineen ja värikkäineen lehtineen. Vihdoin on kehykset laitettu paikalleen ja julisteet nostettu seinälle. En voinut vastustaa kiusausta käyttää taustana tätä rouhean karheaa lautaseinää jonka niin mielelläni säilyttäisin. Näin tästä seinästä jää myös mukava remppamuisto itselleni. Lykkäsin hetkeksi rempparomut sivummalle ja sitten alkoikin julisteiden pyörittely.
Julisteita ja printtejä löytyy Desenion sivuilta hurjat määrät. On kauniita ja vielä kauniimpia useilta eri aihealueilta. On muotia, graafisia, valokuvia, kultaa ja hopeaa, hyönteisiä ja eläimiä.... Valinnan vaikeus oli kyllä hurja. Onneksi kotoa löytyi neljä muutakin jotka ilmoittivat omat lempparinsa ja näihin sitten päädyttiin aikamoisen jahkaamisen jälkeen. Laitan tähän pienimmän tekstijulisteen tekstin erikseen koska siinä on mielestäni  aika arvokasta ajateltavaa näinä kiireisinä aikoina.

"Sometimes it's okay if the only thing you did today was breathe" 

Tämän lauseen tulen kantamaan mukana mielessäni. Ja jos ei aivan koko päivää halua/kerkiä vain hengitellä niin ainakin voi pysähtyä hengittämään muutaman kerran syvempään. Taulu myös tukee minimalistisuudessaan kauniisti myös taulun tekstiä.
Ettei kaikki olisi pientä, herkkää ja minimalistista niin mukaan valikoitui pari graafista julistetta. Pullea elephant fontti on hauskan muhkea ja pyöreä, vähän kuin Rubensin naiset. Helsinki julisteessa fontti on taas vastaavasti suoraselkäistä, selkeää ja ryhdikästä. Naisille on ollut aina oma paikkansa meidän seinillä ja niin myöskin tällä kertaa. Ehdotin kyllä myös Istuvaa Härkää, mutta muoti vei tällä kertaa pidemmän korren. 
Taulujen sommitteluun löytyy monenlaisia vinkkejä. Itse asettelen useimmiten taulut ensin lattialle jossa niiden paikkaa on helppoa vaihdella ja leikkiä mittasuhteiden kanssa. Sen jälkeen otan kuvan varmuuden vuoksi jos vaikka homma sattuisi jäämään kesken. Tosin tällä kertaa taulut pääsivät suoraan seinälle kun ei tarvinnut kuin työntää ruuvit lankkujen väliin. Voi kun se olisikin aina niin helppoa. Jos kuitenkin oma pää lyö aivan tyhjää (niinhän se joskus tekee) niin Desenion sivuilta löytyy kiva inspiraatio osio jossa on vinkkejä tauluseinälle, asiakkaiden kuvia, instakuvia ja blogi. 
Nyt on taulut nostettu turvaan rempan alta ja seuraavaksi tähän naputellaankin koolaukset (heti lattian poiston jälkeen) ja lisätään eristystä. Jonain kauniina päivänä nämä pääsevat oikeasti seinälle. Julisteet on edullinen ja nopea tapa saada vaihtelua sisustukseen. Kannattaakin kurkkailla Desenion sivuille, siellä on usein kivoja tarjouksia jo edullisten hintojen lisäksi.

Nyt toivottelen kaikille mitä mainiointa alkanutta viikkoa. Nautitaan vielä hetki lämpimästä syksystä ja väreistä.
Heidi

BLOGIYHTEISTYÖ|DESENIO1 kommentti:

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails