keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Marmoria, juustoja ja siemennäkkäriä

 Pidemmän aikaa olen etsinyt jotain kaunista ja käytännöllistä  marmorista esinettä kotiimme, lähinnä keittiöön koska tulevan olohuoneremontin tielle ei ole tarpeellista hankkia yhtään ainoatakaan tavaraa sieltä pois siirrettäväksi. Niinpä ei olisi voinut paremmin sattua kun sain yhteydenoton Kitchen Time:staettä haluaisinko tutustua heidän vastikään suomessa avattuun verkkokauppaan. Vietän valehtelematta suurimman osan kotonaoloajasta keittiössä puuhailessa kaikenlaista. Syödään, kokataan, nautiskellaan, kuoritaan perunoita, hoidetaan tiskit, vaihdetaan päivän kuulumiset, leivotaan, tehdään lasten kanssa läksyt.... Käytännössä tuntuu, että keittiö on yhtä kuin elämä itse.
Kun suuren osan ajastaan siellä keittiössä viettää niin on mukavaa kun on kaunista katseltavaa ja käytännöllisiä esineitä jokapäiväiseen käyttöön. Siitä marmorista kun olin jo pitkään haaveillut niin suuntasinkin verkkokaupassa tutkailemaan messinki ja marmori osastolle. Itse miellyin loppujen lopuksi tähän Madam Stoltzin marmoritarjottimeen jossa puu ja marmori yhdistyy kauniisti. Puinen kahva tuo muuten niin jykevään tarjottimeen pehmeyttä  ja lämpöä. Tuolla Kitchen Time nettikaupassa kyllä hujahtaa äkkiä tovi jos toinen selaillessa espressokoneet, valurautapannut ja -padat, aterinsarjat ja sen seitsemänsataa veistä. Todella kattava valikoima sanoisin.
Nyt tarjotinta jonkun aikaa testanneena voin kyllä lämpimästi suositella marmoritarjottimen hankkimista. Kun tarjottimen käyttää jääkaapin kautta vaikka ennen juustojen (tai minkä vaan joka kaipaa kylmää) esillelaittoa niin tarjoiluaika pitenee huomattavasti. Marmori on myös hygieenistä, kestävää ja helppo pitää puhtaana mikä keittiössä on aina plussaa.
Juustojen kaveriksi tein gluteenitonta siemennäkkäriä joka on mielestäni parasta rouskuteltavaa ikinä.  Tätä kun kerran tekee, niin ei mitään muuta enää kaipaakaan. Päälle hyvää juustoa, hilloa tai hunajaa, päärynää ja vaikka pieni oksa timjamia niin on taas päivä pelastettu. Näitä kuvia nappaillessa skippasin häikäilemättä lounaan ja kun siirsin kameran  sivuun siirryin itse salaisen paheeni juustojen viereen ja nautiskelin pienen hetken.  
Marmoritarjotin saatu: Kitchen Time

Mutta kuulkaas, keittiö kutsuu taas. Lapsille on saatava murua rinnan alle ennen harrastuksia. 
Leppoisaa keskiviikko iltaa sinulle.
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails