maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen odotusta ja kuulumisia

Hei ihanat pitkästä aikaa! Uskomatonta, että maaliskuu on vilahtanut jo näin pitkälle kuin hiukan varkain. On ollut lupausta keväästä ja sitten taas vuorostaan hyvinkin talvista. Kohta ollaan jo kesäajassakin! No mitäpä ruudun tälle puolen kuuluu? Pääasiassa juoksemista. HCR on jo kahdeksan viikon kuluttua ja siellähän olisi tavoitteena maaliviivan ylitys. Ajoittain juokseminen on ollut tosi kivaa ja rentoa, toisinaan juokseminen on tuntunut ihan vaan juosemiselta ja sitten viime viikon lopulla olikin taas jo todella takkuista, mutta niinpä se kurkkukipu sieltä sitten tulla tupsahti. Mikä positiivista niin ei kertaakaan ole tuntunut pakkopullalta :)Olen oppinut iloitsemaan pienistä saavutuksista ja lumettomasta asvaltista. Edessä olisi uusien tossujen osto. Tähän asti olen ollut suuri Niken kannattaja, mutta jos sinulla on hyviä kokemuksia/vinkkejä muista juoksutossuista niin mielelläni otan vastaan. 
Viime viikonloppuna vietettiin kaverisynttäreitä ystävysten kesken. Etkot oli ystävän kotona ja meillä oli yökylä jatkot viiden prinsessan voimin . Kikatusta, kiherrystä ja tyttöenergiaa riitti pitkälle yli puolenyön. Tulevana viikonloppuna juhlistetaan varsinaisesti esikoisen syntymäpäiviä perheen, sukulaisten ja ystävien kesken. Käsittämätöntä, että tuo pitkän huiskea tyttö täyttää jo kaksitoista vuotta. Vastahan tuo pieni nyytti veteli viiden tunnin päiväunia vaunuissa maaliskuun auringossa.  
Nämä muffinit te jo niin tiedätte. Tyttöjen toivomuksesta niitä on ihan jokaisilla syntymäpäivillä ja kissanristiäisissä. Ja aina siinä välissäkin niitä tehdään. Tällä kertaa niihin haettiin hiukan pääsiäisen tunnelmaa pursottamalla ruohotyllalla pieni pesä muffinin päälle ja lisäämällä keskelle muutaman jelly beanin. Pääsiäisen vapaat on jo taas oikein tervetulleita vaikka vasta oltiin hiihtolomalla. Rairuohot ja ohrat istutettiin tänä aamuna. Muutamaa pääsiäismunaa ja pupua lukuunottamatta koristelut on vielä aika vähäiset. Kipaisu vintillä muuttaa varmaan asian aika nopeasti. 
Nyt on aika lähteä viemään kuvassakin vilahtavaa viuluviikaria soittotunnille.
Oikein mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle.
Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails