sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Laskiaissunnuntai


Tänään ei ole tarvinnut paljon pulkanarua retuutella ulkona. Vettä taitaa pihalla ja puistossa olla vähimmilläänkin nilkkoihin asti. Tätä menoa ollaan taas jouluaaton uimakeleissä. Laskiaissunnuntaita ollaan vietetty huoletomasti pyjamamissa, nauttien pannariaamiaista keskellä päivää ja muuten vaan hitaasti kelluen huoneesta toiseen, kerätty voimia uuteen viikkoon. 
Mieli on lämpimien säiden takia jo aivan keväässä vaikka arvatenkin tässä sahataan vielä useasti talven ja kevään rajamailla ennen todellista kevättä. Sen verran täällä on jo annettu periksi että herneenversot on laitettu jo itämään ja vanhat siemenpussivarastot käyty läpi. Muutama istutuslaatikko/-kehikko odottaa myös kevättä ja lapiohommia. Niitä hommia odotellessa saa vielä tyytyä haaveiluun, suunnitteluun ja leikkokukkiin :) 

Iloa alkavaan viikkoon!
Heidi

2 kommenttia:

  1. Melkoisen tylsä laskiainen tosiaan. Noin kauniilla kukilla mieli kyllä piristyy! Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tuire :) Kukat auttaa kaikkeen :D Kyllä vettä vaan riittää ja kaikissa muodoissa. Toivottavasti vielä saisi nauttia hiukan talvikeleistä, hiihtämisestä ja luistelemisesta tai sitten voitaisiin hypätä suoraan kevääseen. Iloista viikon jatkoa sinulle!

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails