torstai 21. tammikuuta 2016

Kaunis päivä

Aamulla kun lähdin viemään tyttöjä kouluun oli aivan pakko vielä kääntyä rappusilta takaisin sisälle hakemaan kameraa. Ulkona leijaili paksusti ihanaa pakkaslunta. Tänä talvena ei ole tullut paljon lumisia talvipäiviä kuvattua. Ei tosin ole kovin kauaa ollut luntakaan, kunnon pakkasista puhumattakaan. Eilen jostain somea selaillessa silmiini osui tulevan viikon sääennustus joka lupasi tuntuvasti lauhtuvaa ja mahdollisia vesisateita ensiviikolle. Tälle ihanan pehmeälle lumelle voi silloin sanoa pikaiset heipat ja vain toivoa että tämä talvi ei olisi ollut ihan vielä tässä. Aamun pumpulinen keli kirkastui päivän mittaan kirkkaaksi auringonpaisteeksi ja päivä on selkeästi pidentynyt mikä tuo selvästi lisäenergiaa päivän puuhiin. Aivan ihanaa!
Täällä vietetään esikoisen kanssa tavallaan jo perjantaita. Aamulla aikaisin suunnataan kaksin tiemme Turun kautta Tukholmaan. Tällä kertaa esiteini saa määrätä tahdin ja aika selvät sävelet näyttää jo olevan. Pari seuraavaa päivää saattaa mennä vaatekauppojen tarjontaa katsastaessa ( = pyyhkii hikeä nyt jo otsalta :)) Toisaalta ei se päivitys omaankaan vaatekaappiin olisi hassumpi juttu ja nyt olisi tiukka makutuomari matkassa mukana. Nyt kuitenkin kutsuu Voice, murujen kainalot ja sohva. 

Sinulle toivotan iloa loppuviikkoon.
Heidi2 kommenttia:

 1. Hurmaavia talven taikahetkiä!
  Taitaa olla Billnäs ja Karjaa...ihania muistoja minulla tuolta vuosien takaa!
  Kaunista viikonvaihdetta täältä kukkivien mantelipuiden alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mantelilaakson Susanna :) Aivan oikeassa olet, kuvat ovat kuin ovatkin Karjaalta ja Billnäsistä. Toivottavasti mantelipuut kukkii vielä, kuulostaa nimittäin niin hurmaavalta. Iloista helmikuun alkua!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails