perjantai 20. marraskuuta 2015

Musta kuusimetsä

Hurjista sateista huolimatta täällä on pienesti virittäydytty joulusteluun. Parhaillaan taivaalta vihmoo räntää. Monena aamuna tytöt on juossut ikkunaan katsomaan, että jokohan olisi maa peittynyt lumesta. Lumi olisikin jo ihan mukavaa vaihtelua. Ensimmäiset glögit on juotu, koulun joulukorttien askarteluilta on pidetty (kiva perinne muuten), partiolaisten kanssa leivottu pipareita ja virkattujen tonttujen paja käy kuumana.
 Hyasintteja tupsahtelee kotiin tasaiseen tahtiin ja ensimmäiset ovat jo auenneetkin. Näistä allaolevista rapistelin ylimääräiset mullat pois, pesin juuret ja asettelin ison maljakon pohjalle. Maljakko on muuten löytö Tarjoustalosta, tämä matalampi alle 6€ ja korkeampi alle 8€. Maljakko on ohutta kierrätyslasia, kevyt ja yllättävän kestävä. 
Kuuset askartelin kartongista. Ja tykästyin näihin simppeleihin puihin niin, että eiköhän näitä ilmesty tänne vielä muutama lisääkin. Tarvitset näihin kaksi samanlaista leikattua kuusta. Leikkaa toiseen lovi alhaalta ylöspäin ja toiseen lovi latvasta alaspäin. Jätä kumpaankin päähän parin sentin ehjä pätkä. Pujota osat toisiinsa ja kuusi on valmis. 
Tunnelmallista viikonloppua sinulle.
Heidi

12 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertaisen tyylikäs tuo hyasinttiasetelma. 😊

  VastaaPoista
 2. Ihanan yksinkertaisen tyylikäs tuo hyasinttiasetelma. 😊

  VastaaPoista
 3. Kiva idea hyasinttiasetelma. Kasteletko niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Herkkusuu ja kiitos. Hyvin, hyvin vähän :)

   Poista
 4. Kiva idea hyasinttiasetelma. Kasteletko niitä?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sintit <3 laitoin itse kanssa viime vuonna vastaavaan kippoon monta sinttiä mutta multineen. Tuo näyttää tosi hyvälle :) ja purkki on ihastuttava :)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Stella Vanilja :) Olen kanssa lattemukeihin näitä laitellut, mutta nyt halusin juuretkin esiin :D Tykkään kanssa tuosta maljakosta valtavasti :)

   Poista
 6. Tosi kivalta näyttää! Taidan matkia noita kuusia! Hyasintteja ei ole vielä tullut vastaan, mutta ehkäpä käväisen kukkakaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna ja kiitos :) Noita kuusia on hauska tehdä kun valmistuvat niin nopeasti :) Leppoisaa viikonloppua :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails