keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Pisin tauko ever.

Mutta nyt pistetään tauolle piste. Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Toivottavasti oikein hyvää vaikka tänä kesänä ei liioin auringossa olekaan päästy kylpemään. Poikkeuksena kuitenkin tämä päivä, ainakin meillä päin joka olikin ihan oikea kesäpäivä. Mitäpä tänne sitten kuuluu? Töitä, paljon töitä plus pientä pintaremppaa, lattioiden maalailua ja siitä seuraavaa huonekaluvalssia. Kaikesta tästä seuraa tietysti aikalailla siivottavaa ja hinkattavaa ennen ja jälkeen, mutta nyt löysin Methodin greipin tuoksuisen pesuaineen niin mikäpä  supsutellessa ihanan tuoksuista ainetta sinne tänne. Työpiste on muuttanut taasen paikkaa ja remppasuunnitelmia on tehty jo ensi kesänkin varalle. Osittain on aloitettu jo tavaroiden karsimista ja monta juttua on jo mennyt kiertoonkin josta olen tosi iloinen. Nyt vaan säälimättä loputkin tavarat lajiteltavaksi niin tulee enemmän tilaa elää ja hengittää. Kaikenlaisen puuhastelun lomaan olen koittanut mahduttaa viikkoihin kolme kertaa lenkkeilyä ja mahdollisimman usein koitan myös pyöräillä työmatkat. Tykkään pyöräilystä joten työmatkapyöräily on oikein luonteva tapa harrastaa hyötyliikuntaa. Aamulla herää ja illalla saa pään nollattua mukavasti ennen kuin on kotona. Paljon on tullut myös pohdittua, että josko sitä vielä kerran sukeltaisi opintojen pariin. Missä muodossa, minkälaisella aikataululla ja missä. Paljon pyörii päässä kaikenkokoista kysymysmerkkiä, mutta eiköhän ne tässä selkiinny pikkuhiljaa. Onneksi näitä kerkiää pohtia sitten vaikka pyörän selässä työmatkalla. Nyt aion kuiten kömpäistä sohvalle murupullien väliin viettämään hetkeksi leffailtaa. Se on puspus. 
Kesäistä viikon jatkoa sinulle.
Heidi

2 kommenttia:

 1. Olipas mukava kuulla kuulumisia :) Tässäpä tää kesä on mennyt, ensi kesäkuu hirmu kiireessä ja nyt heinäkuu mökillä lekotellessa. Pikkuhiljaa alkavat työkuviot kaihertaa mielessä...

  Vielä on kuitenkin kesää jäljellä, nautitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teija :) Kiire on tullut aika tutuksi kaveriksi taas tämän(kin) kesän aikana, mutta syksy tuo yleensä helpotusta tullessaan. Ja nyt näyttäisi ilmojenkin puolesta oikein lupaavalta :) Iloa ja inspiraatiota työkuvioihin!
   Kesäsätä nautitaan, samoin jo pimenevistä illoista. Rapujuhlia odotellessa ♥

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails