sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Satunnaisia räpsyjä

Muistikorttia tyhjennellessä en halunnutkaan laittaa kaikkia kuvia mappi ööhön tai ylipäätänsä tehdä niille juuri yhtään mitään. Parhaimmillaan kuvaaminen on kuitenkin itselleni arkisten asioiden tallentamista. Säilöä hetkiä, valoa tai tunnelmaa sillä pienellä ohikiitävällä sekunnilla. Ei siinä kerkiä aina asetuksia rukata tai miettiä vastavaloja. Itseasiassa vastavalo on itselleni se rakkain tehokeino :) Tärkeintä on minkä tunteen kuvan ottajalle tai kuvattavalle kohteelle jälkikäteen. Yksi parhaista neuvoista eräällä kuvauskurssilla oli, että älä poista kaikkia blogiin kelpaamattomia kuvia. Jonkun ajan päästä niistä näkee uusia asioita ja ne tuo mieleen uusia muistoja. Toisaalta kaikki saatu oppi on tuonut mukanaan kuvaamiseen uudenlaisen rentouden. Ei ole yhtä ainoaa absoluuttista oikeaa tapaa kuvata, on vain erilaisia tapoja kuvata. Nautitaan nyt kuvaamisen ilosta kun valoa riittää joka kellon aikaan.   
Heidi

4 kommenttia:

 1. Tunnustaudun [viimeinkin!] ahkeraksi piilolukijaksi, pidän kovasti blogistasi, kuvistasi, teksteistäsi, kaikesta - mutta olen onnettoman laiska kommentoimaan. Ehkä tämän ensimmäisen kommentin myötä saan otettua itseäni 'niskasta kiinni' ja ryhdistäydyttyä tämän kommenttia-asian kanssa.
  Teillä on kyllä ihastuttava koti, erityisesti tuo keltainen seinä aiheutti kateellisia huokauksia! Kuvissa näkyviä pieniä yksityiskohtia on hauska jäädä katselemaan ja sisustusideoita soveltaa omaan käyttöön. (:

  > kesayonunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Aurora ja kiva kun kommentoit :) Ja kiitos kovasti kauniista sanoistasi, toivottavasti löydät täältä inspitaatiota jatkossakin. Iloista keskikesän aikaa :)

   Poista
 2. Hei! Minua kiinnostaisi tuo mustaksi maalattu vitriinikaappi. Millaisella maalilla se on maalattu? Kyselee täällä aivan satunnainen blogimaailmassa seikkailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka satunnainen seikkailija :) Maalina olen käyttänyt Mastonin mattamustaa maalia. Iloista juhannusta sinulle :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails