keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vihertääkö lautasellasi?

Myönnettäköön, että useammin saisi vihertää, sillä lailla reilusti. Useimmiten tulee leikattua tomaattia, paprikaa ja kurkkua lautasen reunalle. Eipä ihme että "saalatit" alkaa puuduttaa. Joskus sitten sattuu näitä päiviä, että haluaa tehdä hirmu saavillisen salaattia jota saakin sitten syödä useamman päivän. Tämän ison vadin täytin erilaisilla vihreillä, täysjyväpastalla, fetajuustolla, tomaatilla, paprikalla, parsalla, avokadolla, suolaheinällä ja taisi siellä jossain jemmassa olla rucolaakin. Päälle pirskottelin oliiviöljyä, sormisuolaa ja myllystä mustapippuria. Tänään voisi olla taas tällainen salaattipäivä ihan vaan tuomaan iloa sadepäivään. Puuduttaa meinaan niin vietävästi nyt tämä taukoamaton vesisade. Olisi ihan pakko saada aurinkoa, edes se pieni pilkahdus. On nimittäin mahdollista, että taivun kohta tämän sateen alla samalla tavalla kuin pihalla hortensian oksat ja kömmmin peiton alle odottamaan sitä aurinkoista päivää. Tosin tänään on sohvaperun lenkityspäivä joten eiköhän askelten edetessä sateinenkin ilma muutu taas ihan siedettäväksi. Sitä odotellessa!

Ihanaa keskiviikkoa sinulle!
Heidi

4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen salaatti!

  Lautasellani vihertää aika lailla, mutta etenkin nyt kun kevät etenee. Olen taas innostunut myös villivihanneksista eli syötävistä rikkaruohoista, joita lautaselle on ilmestynyt mm. salaatin ja peston muodossa.

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköistä! :P ohhoh!
  Minä laitan vihreää vaikka minne: nokkosta ruuan sekaan, yrttejä..ruukullinen basilikaa menee helposti johonkin ruokaan..

  VastaaPoista
 3. Ai jai jai miten syötävän näköistä :) Kyllä minunkin lautasella on usein vihreää ja paljon ja nyt taas alkoi villiyrttien keruu ja kasvatus (=olen tehnyt villiyrttikasvimaankin)
  Ihanan vihreää on jo ulkonakin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä, vihreää saisi löytyä omalta lautaseltakin enemmän.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails