maanantai 20. huhtikuuta 2015

Aurinkoa viikkoosi!

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle. Täällä se on alkanut aurinkoisena, täynnä linnunlaulua ja varsin vappuisissa tunnelmissa. Tänään vietetään kuopuksen kaverisynttäreitä vapputeemalla ja uskomatonta minkälainen organisoija pienestä neidistä on kehittynyt. Hyvin on aikataulutettu siivoukset, koristelut ja tarjottavat :D) Nyt ipanat kouluun, kaupan kautta kotiin, lenkille ja jatkamaan hommia. Asiat on syytä olla kohillaan kun "pikku piiskuri" saapuu koulusta kotiin ;)


Heidi

10 kommenttia:

 1. Ihana "pikku piiskuri" :D Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka The L for Love :: Kyllä on ja kaikki oli ajallaan valista niinkuin pitikin :) Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ihanan värikkäistä vappupalloja ja tuo seinä, niin kaunis! Ja ohhoo, onko sinulla jo lumipalloheisin oksia maljakossa, minä niin odotan, että saisin niitä kohta omasta pensaasta. Mukavia synttärijärjestelyjä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari :) Edelleen mennään vappufiiliksissä :D) On kyllä lumipalloheisiä, tosin kukkakaupan tuliasia. Omassa puskassa ei näy minkäänlaista vipinää vielä :)

   Poista
 3. Ihanaa topakka neitonen sinulla! <3 Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuire :) Kiitos onnitteluista! Topakka on ja järestelmällinen. Mitään ei voi jättää viimetippaan toisin kuin allekirjoittaneella on tapana :)

   Poista
 4. Ihanan vappuisaa! Ja mahtavaa että on noin järjestelmällinen tytär! Tulisikohan minunkin lapsista sellaisia, tarvetta olisi kun äiti ei ainakaan ole ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jutta :) En tiedä keneen on tullut, en millään haluaisi ainakaan myötää että isäänsä, mutta itse olen enemmänkin sellainen viime hetken suorittaja ;D)

   Poista
 5. Kaunista <3
  Minäkin toivon omista neideistä järjestelmällisiä, mutta pahalta näyttää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) En olisi kyllä itsekkään uskonut omastani, mutta näköjään kun oikein kovin jotain haluaa niin uudet piirteet nousee pintaan :) Iloista viikon jatkoa sinulle!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails