sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kevät kukkien tulevi

Pilkistihän se aurinko tänään täälläkin. Ja ensi viikolle vasta keltaisia palloja sääkartoille on luvattukin. Josko sitä jo innostuisi ensimmäiset kylvöt laittamaan multiin. Kaupoista on tullut kannettua kaikenlaista kevätkukkaa kotiin, mutta tämä mini hortensia sulatti kyllä mun sydämen kokonsa ja hintansa (5€) puolesta. Toivottavasti saan sen nyt pidettyä hengissä jonkun aikaa. Helmihyasintit voisi oikeastaan pitää jo päivät ulkona. Ensi viikon suunnitelmiin kuuluu narsissien istuttaminen ämpäreihin joita on helppo kiikuttaa sisään ja ulos tarpeen mukaan. Näillä kukkivilla kuvilla haluan myös toivottaa kaikille naisille ihanaa naistenpäivän iltaa. Nyt mua huudellaan katsomaan Tähdet Tähdet, pidätte varmaan ihan kajahtaneena mutta tunnen suurta myötähäpeää jo pelkästä ajatuksesta yhdistää Markku Aroa (anteeksi Markku!)ja punkkia.... No nyt menen sohvalle kiemurtelemaan ;D) 

Heidi

6 kommenttia:

 1. ihanan pirtsakoita kuvia. Minihortenssia näyttää varsin suloiselta pikkuhelmililjojen kaverina =) Mukavaa naistenpäivän iltaa myös sinulle

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis pikku hortensia! Olen vaan itsekin tosi huono pitämään niitä hengissä...

  VastaaPoista
 3. Söpöjä! Pitäisi itsekin etsiä jotain pieniä sipulikukkia, mitä voisi laittaa noihin GG-mukeihin. Meillä vaan hieman hassusti tällä hetkellä tarjonnassa pääosin vain hyasinttia. Täällä se on kevätkukka :) Ei ihan vain huvittaisi, mulle kun se on melkein yhtä kuin joulu!

  VastaaPoista
 4. Taidanpas se minäkin hakea muutaman narsissin jo ulos. Ihanaa naistenpäivää :)

  VastaaPoista
 5. Voi että kuinka söpöjä! Mun kanssa tekis jo mieli käydä hakemassa kesäkukansiemeniä.. Markku Aro oli kyllä aika jäätävä punkkari :D

  VastaaPoista
 6. Eilen meidän pihalla oli +15 astetta lämmintä. Ihanaa! Tänä vuonna on jäänyt siemenet istuttamatta, vaikka taitaisi sitä vieläkin ehtiä :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails