sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Villasukkapäivät

Villasukkien neulominen kuuluu joka talvisiin puuhiin ja vanhan talon asukkina villasukat on vakiovaruste pitämässä vedon tunnetta poissa jaloista. Tässä tämä syksyn/talven suosikkivärit, erilaiset harmaat ja tämä sydämen vaivihkaa varastanut sinapin keltainen. Kävin jo täydentämässä lankavarastoja sinapinkeltaisella Hanko-langalla. Jos siitä jotain kivaa keksisi vaikka kotiin. Instassa olenkin näitä neulomuksia vilautellut ja tällä hetkellä puikolla on tyttöjen suosikit, neonvärit. Ainut plussa jonka tästä väristä äkkiä keksin niin eivät ehkä katoa kovin herkästi tai sekaannu jonkun toisen lapsen lapasiin. 
Olen pitkän talven iloinnut siitä kuinka terveenä olen saanut olla, koputellut puuta ja toivonut parasta. Nyt perjantai-illalla, kuin puskista mut kaatoi sänkyyn suorilta jaloilta yhtäkkinen poskiontelon tulehdus ja voimakas pahoinvointi ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Tai olihan niitä, voimakas väsymys parin päivän ajan ja lenkillä jatkuva hengästynyt olo. Tosin ajattelin kyllä, että puuskuttaminen johtui liian täydestä vatsasta liikkeelle lähdettäessä ja väsymyshän on vaan välillä väsymystä;) Lauantai aamuna olinkin jo ennen kuutta päivystyksessä hakemassa apua surkeaan oloon. Akuuttiin viruksen aiheuttamaan poskiontelon tulehdukseen ei paljon vippaskosteja ole. Onneksi tömäkät särkylääkkeet ja Duactin helpottavat oloa. Nyt pitäisi malttaa ottaa pari päivää iisimmin. Eilinen olikin helppo nakki, uutta Sherlockia netflixiltä pyörimään ja vaakatasoon sohvalle. Tänään onkin pää ollut paljon selvempi, ei okseta , silmä tuntuu pysyvän silmäkuopassa (pysyihän se aiemminkin vaikka ei siltä tuntunut),nenäkin tuntuu nenältä ja hengitys kulkee hiukan kevyemmin. Jokohan tässä pikkuhiljaa voiton puolelle päästäisiin :) Ainakin jaksaa taas puikkoja heilutella. Toivottavasti sinun helmikuusi alkoi mukavammissa merkeissä. Laitan tähän  novitan linkin  jossa on selkeät kuvalliset ohjeet villasukkiin ja jos tuntuu, että ei millään halua tehdä kantapäätä niin täältä löytyy kiva ohje putkisukkiin. Mä taidan antautua taas Sherlockin vietäväksi. Nähdään taas.

Heidi


6 kommenttia:

 1. Juu tuo keltainen on myös uinut mun sydämeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mustakissa :) On kyllä salakavala väri :)

   Poista
 2. On sulla ainakin hyvää seuraa siellä sairastaessa ollut. :) Se Hanko kestää muuten virkattuna pitempään nättinä, noin niin kuin vinkvink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Outi :) seura on ollut vallan pätevää 😊 Kiitos vinkistä, olenkin vain virkannut Hankoa aikaisemmin, taidan nyt pysytellä samalla linjalla :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Moikka Nova Melina ja kiitos :) Pikkuhiljaa toivottavasti tästä toivutaan :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails