keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Pienet suuret ilot


Eilinen päivä meni ihan ihmetellessä tätä hurjaa valoilmiötä nimeltä aurinko. Pyyhkäistiin lumet pois pöydän reunalta ja istahdettiin iltapäiväkahville ja mehulle auringon lämmittämälle terassille. Tällä hetkellä tuntuu, että mitäpä sitä ihminen muuta tarvitsee auringon lisäksi kuin monta kupillista hyvää kahvia. Tänään aion noudattaa eilisen päivän hyväksi havaittua rytmiä, vähän kotitöitä, ulos, vähän kotitöitä, ulos, bloggailua/blogikierros, ulos...... Nyt on aika siirtyä taas ulos...aurinkoon :D
Aurinkoista keskiviikkoa sinulle!
Heidi

10 kommenttia:

 1. Aurinko piristää kummasti ja antaa voimaa. Tänään ei siivoaminenkaan tuntunut ikävältä kun auringon säteet osuvat lattiaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta Aidafoun :) Valo ja lämpö antaa uutta puhtia moneen asiaan :)

   Poista
 2. Voi naattikaa...Meijän takaoven takana metri lunta, ei ovi aukia. Vaan viikonlopulla miehet saa alakaa lapiohommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lovviisa :) Kyllä vaan nautitaan, etenkin kun on ollut todellinen on/off talvi niin ei harmita vaikka yhdessä yössä häviäisi kaikki lumi :)

   Poista
 3. Ihanaa aurinkoista loppuviikkoa! Tuija

  VastaaPoista
 4. Aurinkoenergialla se tuntuu ihminenkin toimivan! Ainakin täällä suunnalla 8))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lusikka :) Täällä käy aivan samoin ja auringon mukana tulee päiväänkin pari kivaa puuhakasta lisätuntia :)

   Poista
 5. Näyttää jo niin ihanan keväiseltä! Ja kyllä tätä auringonpaistetta on odotettu, huh huh. Tuntuu, että sitä herää taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu :) Kyllä sitä pimeällä keskitalvella taitaa pienessä horroksessa todellakin elellä. Eilen nimittäin sattui oikein silmiin kirkas auringonpaiste, mutta oli se vaan pakko nenänsä suunnata valoa kohti :D

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails