lauantai 7. helmikuuta 2015

Banana Pancakes

Onkohan kukaan blogistaniassa onnistunut olla törmäämättä banaanilettuihin? Meillä niitä paistellaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Enimmäkseen arkiaamuisin kun ei oikein mikään muu tahdo murupullille maistua tai hiukan terveellisemmäksi herkuksi kahvin kanssa. Omaan suuhun banaaniletut maistuu yllättävän makealta ja siksi tykkäänkin laittaa niiden kaveriksi marjarahkaa jonka jätän melko happamaksi. 
Banaaniletut

2 kananmunaa
1 banaani
(ripaus leivinjauhetta)

tai

2 valkuaista
1 kananmuna 
1 banaani
(ripaus leivinjauhetta)

+Surauta sauvasekoittimella soseeksi.
+Lisää halutessasi kanelia, kardemummaa, vaniljaa, kookosta.....
+Paista keskilämpöisellä pannulla kullanruskeiksi.
+Nauti.

Tiedättekö kun joskus jo heti herätessä alkaa soimaan joku tietty biisi tai jonkun bändin lähes koko tuotanto päässä. Tämä on niitä aamuja ja josta seuraa selkeästi Pearl Jam päivä :D

Leppoisaa lauantaita ihanat!
Heidi



6 kommenttia:

  1. Olen vain pari kertaa kokeillut banaanilettuja, mutta joku niissä tökki, enkä oikein osaa sanoa mikä. Täytyy antaa varmaankin vielä yksi mahdollisuus..
    Amerikkalaiset pannukakut eivät töki ;)

    VastaaPoista
  2. Moikka Reetta :) Mulla vastusti aluksi letun rakeisuus. Sen jälkeen olenkin surrutellut sauvasekoittimella hiukan pidempään ja lisännyt "taikinaan" hiukan leivinjauhetta tuomaan kuohkeutta. Juu, ei täälläkään amerikkalaiset, päinvastoin ;D)

    VastaaPoista
  3. Eihän tänne enää uskalla tullakaan, kun aina on kaikenlaisia herkkujen ohjeita tarjolla :-) Ei vaiskaan, itse olen vaan hiukan tarkistanut ruokatottumuksia ja sen vuoksi koetan parhaani mukaan vältellä makeaa. Mutta tänään on kyllä poltellut tehdä kuppikakkuja, ei kait se auta kuin ruveta leipomaan... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sari :D) Kiva kun tuut! Ja eikö rahka, kananmunat ja banaani ole jo aikas terveellisiä ;) Ymmärrän kyllä hyvin, mulla on selkäranka taas aivan notkolla hyvin alkaneen alun jälkeen. Kyllä se on vaikea paikka se kultainen keskitie :)

      Poista
  4. Itse laitan aina hyppysellisen suolaa taikinaan ja maustan kanelilla tai kaardemummalla. Naaaaam!!!
    -Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Helena :) Toi suola onkin hyvä vinkki, kiitos. Kanelia ja kardemummaa täälläkin lisäillään kun vaihtelua halutaan. Suloista sununtaita sinulle :)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails