lauantai 15. marraskuuta 2014

Työpisteestä

Aivan meinasi kaikessa tohinassa unohtua ennen kuva, joten tässä tätä kaunistelematonta realitya kun tavaroita on jo pöydältä heitelty pois. Tyhjää seinää ei onneksi enää tarvitse tuijottaa. Kaikki tarvittava löytyi kotoa. Uutena tähän tuli ainoastaan langaton hiiri, uusi hiirimatto ja sinkityt kirstut. Listalla on vielä joku sirompi, (valkoinen) printteri ilman piuhoja. Printterin sijoittaisin mielelläni vaikka selän taakse kun sitä ei tarvitse kokoajan käyttää. Ihan pikkuisen halusin tuoda jouluakin tähän valoilla, huonekuusella, parilla koristeella ja hyasinteilla. Oikein ihmettelen jos pysyy näin maltillisena. No, on tuohon hyllylle varattu vielä paikka harmaalle paperitähdelle ;) 
Vielä on jonkun verran irtosälää joka odottelee läpikäymistä. Kierrätykseen, tuunattavaksi, kirppiskamoiksi... Ei voi kuin ihmetellä mistä kaikki tavarat, lippuset ja lappuset kerääntyykin. Työpiste koostuu Ikeasta, Kartellista, Granitista, kirppiksestä, DesignWestistä, Tigeristä, Säästötalo Latvalasta sekä Tarjoustalosta. Siinäpä taisi olla kaikki pähkinänkuoressa.
Nyt kutsuu sohva, Netflix ja Hercule Poirot.
Ihanaa kun on lauantai-ilta.
Kaunista viikonlopun jatkoa sinulle.
Heidi

8 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Minunkin pitäisi työpistettä parannella, se on ergonomialtaan aivan kökkö. Työtuoli taas on ergonomialta hyvä, mutta ruma ja alkaa vedellä viimeisiään. On vain mahdottoman vaikea löytää kaunis ja hyvä työtuoli. Miten sinulla on toiminut Kartellin tuoli? Minä haaveilen Hayn vaalean roosasta About a chairista, mutta en tiedä onko se niin toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jutta ja kiitos :) Tämä tuoli on toiminut oikein hyvin tämän pöydän kanssa joka on hiukan normipöytää korkeampi. Joskus mulla oli työtuolina keinutuoli mutta se oli sitten taas tähän hiukan liian matala, muuten ihana. Onnea unelmatuolin löytämiseen jota kyllä About a chairkin on :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka Lumo :) Tykkään kanssa,, toivottavasti osottautuu toimivaksi :)

   Poista
 3. Täällä uusi lukija ilmoittautuu Ihana uusi löytö tämä sinun blogisi. Itsellä on tuloillaan työpisteprojekti, kiitos monista ideoista. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kati ja tervetuloa lukijaksi :) Hauskaa jos täältä irtoaa ideoita :)

   Poista
 4. Moikka! Kivannäköistä teillä! Mistä olet hankkinut työpöydän jalat ja tason?

  VastaaPoista
 5. Moikka Kaijus ja kiitos :) Työpöydän jalat ja taso on kummatkin Ikeasta :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails