maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tervetuloa heinäkuu!

Kesäkuuta ei ehkä enempää olisi voinut sisätiloissa viettää, mutta on sitä hiukan ulkonakin näköjään pyörähdetty. Kesän ensimmäinen Hanko päivä vietettiin heti kesäkuun alkuun. Tuulista, tihkuista, kylmää, märkää, mutta niin kaunista. Eväät syötiin kallioilla hytisten ja lokkien lentoa seuraillen. On vietetty kaverisynttäreitä ja keskimmäisen 9-vuotis päivää, samoissa karkeloissa vietettiin myös allekirjoittaneen synttäreitä. Leivottu on siis paljon, juhlista johtuen ja siinä välissä, ihan vaan ajankuluksi kun ei ole viitsinyt sateessa seistä. Kesäkuussa on nautittu brunssia rakkaassa seurassa, tehty hiekkakakkuja ja maattu mahallaan laiturilla. Seurattu sorsanpoikasten kasvua ja tarkkailtu luontoa. On lomailtu ja käyty töissä. Maljakoissa on ollut ennätysmäärä pioneja. Kaupasta ostettuja ja omalta pihalta pelastettuja. Toivottavasti heinäkuu tuo lämmön ja auringon, muuten tulee aivan liian pitkä syksy. Suklaamarenki päivittyy näin kesäaikaan aktiivisemmin instan puolella, tervetuloa sinnekin moikkaamaan :)

Kaikille lomalaisille toivon oikein ihanaa loman jatkoa ja aurinkoa tietenkin! 
Heidi

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia! Näitä katsellessa ei muistakaan kuinka harmaata kesäkuussa oli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lusikka :) Just tuli uutisissa, että näin koleaa kesäkuuta ole ollut 50:n vuoteen :D Onneksi iloisilla väreillä, hedelmillä, marjoilla ja lapsilla joilla on sissin luonne pelastaa paljon. Itse olen lähinnä tärissyt syysvaatteissa :D)

   Poista
 2. Harmaata ja kylmää ollaan nyt saatu riittämiin, syksyiseltä tuntuu todellakin :o( Mieli ja kroppa oikein huutavat aurinkoa ja lämpöä. Toivottavasti heinäkuu on erilainen!

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOikka Anu :) Sitä totisesti toivotaan. Aurinkoiset kelit olis todella tervetulleita :D

   Poista
 3. Hyvän näköiset julisteet, kelpaisi kyllä minullekin, 1 arvalla mukana. :-) linytar@hotmail.fi

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails