lauantai 1. maaliskuuta 2014

Viikonloppu tervehdys

Ja vähän väriterapiaa meidän olohuonnesta:) Uhmaisikohan huomenna kohtaloa, ottaisi ulkokalusteet pressun alta ja joisi kaffeet oikein terassilla. Terassin kaunis mustaksi öljytty laudoitus muistuttaa enemmänkin sammalen vihreää tämän pitkän kostean talven seurauksena. Siihen  auttaa kuin auttaakin kunnon pesu ja uudet öljyt. Terassi onkin aika pikku juttu siihen verrattuna, että talokin pesua olisi tiedossa tänä vuonna. Paria hassua lumikasaa lukuun ottamatta maa on jo paljas ja kohtalaisen kuivakin. Nyt voisi pikkuhiljaa jatkaa niitä syksyllä kesken jääneitä pihatöitä ja muutama siemenpussikin odottaakin jo valmiina. On tämä vaan niin ihanaa aikaa. Maaliskuu on meillä jo täynnä kevään odotusta.


Ihanaa viikonloppua sinulle!
Heidi

15 kommenttia:

 1. Ihana olohuone! Mulla tulee tuosta keltaisesta seinästä nostalginen fiilis; meidän edellisessä kodissa oli yhden huoneen seinät just tuollaiset. Ja voi sitä valon määrää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Outi :) Keltainen tosiaan tuntuu minikertaistavan valon :)

   Poista
 2. Hui kun on raikasta! Mahtavaa että joku uskaltaa vielä revitellä väreillä näin musta-valko-harmaana sisustuskautena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka AnuElina :) Näillä on revitelty jo 14 vuotta. Välillä on käynyt mielessä, että olisikohan aika jo jonkun muun värin, mutta ei sit olla vielä maltettu luopua keltaisesta :D

   Poista
 3. Onpa ihanat tunnelmat teillä siellä olkkarissa! Upeet noi metallituolit :)

  Iloa kevääseen!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Teija ja kiitos :) Mä tykkään kans niistä. Iloa sinullekin!

   Poista
 4. Todellakin x 3. Tuosta tulee iloiseksi!

  VastaaPoista
 5. Teidän olkkarissanne energia virtaa! (Olen juuri lukenut feng shui -kirjaa)! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna :) Sepä on hyvä juttu jos energia virtaa, sitä tarvitaan :D Iloista viikonloppua sinullekin!

   Poista
 6. Ihanat tuolit! Aurinkoista sunnuntaita terassille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vekarus :) Toivotaan tosiaa että aurinko pilkahtaa sen verran että saadaan kevään ensimmäiset terassikahvit :)

   Poista
 7. Ihanan pirteät keltaiset seinät! Olen niitä aikaisemminkin ihaillut täällä blogissasi! Ovatko huoneen kaikki neljä seinää keltaiseksi maalattuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna ja kiitos :) Kaikki on maalattu keltaiseksi, mutta se seinä joka ei näy kuvassa on käytännössä lähes yhtä suurta ikkunaa :)

   Poista
 8. Aivan upea olohuone! :) Itse vuokralla asuessa ei pääse toteuttamaan itseään kuin rajallisesti (sisustustavaroilla), mutta ihailen aina rohkeita värivalintoja, jotka toimii! Omassa lapsuudenkodissani on myös voimakkaita ja yllättäviä tehosteseiniä, kuten vaaleanpunainen eteinen, ja kokemuksesta tiedän, kuinka paljon nuo väripilkut kodikkuuteenkin vaikuttavat. Olenkin monta kertaa ajatellut kuvata niitä, kun tuo oma asunto on niin mustavalkoinen. Pirteää kevättä!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails