perjantai 21. helmikuuta 2014

Pikainen pyrähdys

Tukholmaan toi pienen toivotun tauon ja ilon hetken kaiken sairastelun keskelle jota nyt jo luonnollisesti jatketaan ;) Kafkaf:n maitovaahto hipoi jo täydellisyyttä vaikka koju sinänsä ei ole mikään erityisen kutsuva. Mutta voi miten se olikin täydellisen pehmeää ja sillä lailla sopivan napakkaa. Elämän pieniä suuria iloja! Tukholmassa kevät tuntui olevan aimo harppauksen meitä edellä, aurinkoista ja lumetonta. Osa kahviloiden terasseista oli jo käytössä. 
Julia Fullerton-Battenin valokuvanäyttelyn olisin mielelläni käynyt kurkkaamassa. Seuraavalla kerralla pitääkin ottaa toi Fotografiska ohjelmaan ensimmäisenä. Useamman kerran olen ajatellut, että poikkean siellä ennen kuin hyppään laivaan. Siinä vaiheessa kun kaupunkia on kierrellyt useamman tunnin ja jalkapohjat huutaa hoosiannaa, niin näyttelyn kiertäminen ei ole enää tuntunut kovinkaan kiehtovalta ajatukselta. Lapset ihastuivat Ladureen tunnelmaan ja macaronseihin. Viiden raati valitsi tällä kertaa parhaimmiksi mauiksi appelsiinin kukan, ruusun, suolaisen karamellin ja rosepipurin. Se olikin kuulemma parasta antia koko kaupungissa. Kotiin palattiin väsyneinä, mutta onnellisina. 

Pysykäähän kuulolla, kohta arvotaan pari lusikallista hyvää mieltä, eli ihanat beloved:n yrttimarkkerit

Ihanaa viikonlopun alkua sinulle!
Heidi


4 kommenttia:

 1. Ihanat matkakuvat.. Etumatka, kevääseen kurkistaminen olisikin kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tuia ja kiitos :) Oli se kiva käydä nuuhkimassa keväisempää ilmaa, mutta säätiedotusten perusteella ei se ole kovin kaukana täältäkään :) Iloista viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Ihanaa, kun kevät tulee! Täällä tosin nautitaan vielä lumesta, jota pyryttää nytkin aikalailla :). Todellakin ihania matkakuvia ja sinä osaat myös loistavasti kirjoittaa! Ja mitkä super ihkut hello kitty -kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hammi ja kiitos kauniista sanoistasi :) Ihanaa, että jossain on ihan oikeaakin talvea. Täällä nimittäin sataa parhaillaan oikein reippaasti vettä ja edellispäivänä satanut lumi saa nyt kyytiä. Ehkäpä tässä kohta kaivetaan esille terassikalusteet tätä meno :D Hello Kittyt on nuorimmaisen matkamuisto, on kulemma riittävästi säihkettä ja blingblingiä :) Iloista viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails