torstai 20. helmikuuta 2014

Oma kuva


 Se joka ei nyt halua nähdä toistakymmentä kuvaa samasta naamasta, niin nyt on se hetki kun kannattaa tältä sivulta hypätä hetkeksi pois :) Täällä ei usein vilautella kasvokuvia ja mitä todennäköisimmin ei vilautella tulevaisuudessakaan. Nyt olin kuitenkin hiukan pakkoraossa itseni kuvaamisen suhteen koska kuvaani pyydettiin erääseen juttuun (vinkkaan siitä teille myöhemmin kun se tulee  ajankohtaiseksi). Tähän hommaan sitten valjastin itseni lisäksi miehen ja lapset jotka oli sitä mieltä, että eihän toi nyt voi niiiiiiin vaikeaa olla. Ai, ei vai?? Vieläkö sä seulot niitä kuvia? No joo!! En varmaankaan ole ainut joka ei ole täysin sinut itsensä kuvaamisen kanssa. Ehkäpä tässäkin harjoitus auttaisi ja olo voisi olla jopa mukava (tai vähintäänkin siedettävä) myös kameran edessä   eikä vain kameran takana.
 Jostain syvältä se itsekriittisyys aina vaan kumpuaa. Ha-haa, mistäs noi harakanvarpaat onkin ilmestynyt silmäkulmiin tai ehkä vähän on tummat silmänaluset. Mitä hittoa, koska kävin viimeksi kampaajalla. Muista varata aika asappina! Onneksi sentään kulmakarvojen nyppinen on yhtä rutinoitua kuin hampaiden pesu :) Mutta uskokaa tai älkää, kyllä se kuva loppujen lopuksi saatiin :D

 Ihanaa torstaita sinulle ja muista olla lempeä itsellesi.
Heidi

13 kommenttia:

 1. Olipa hauska nähdä naama blogin takana:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, ei siis mitään hätää :). Joo, laitahan sitten vinkkiä siitä tulevasta jutusta! Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hammi ja kiitos :) Kyllä laitan, heti parin kuukauden päästä :) Oikein ihanaa päivää sinullekin!

   Poista
 3. Mukava saada kasvot sinullekin! Ja tiedän kyllä tunteen, itsestä on maailman vaikeinta ottaa kuvia. Paremmin minäkin viihdyn kameran toisella puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta :) Miten se voikin olla niin vaikeaa?? Piti melkein juosta koneen vierestä karkuun kun painoin julkaise mappia, heh :D)

   Poista
 4. Ihana, hyvänmielen kuvakollaasi! Kauniita ja hauskoja kuvia. :)

  Ja niin tuttua ja turhauttavaa tuo itsensä kuvaaminen, kun haluaisi joskus saada itsestään kuvia vaikka blogiinkin (puhumattakaan siitä kun joskus tarvitsee vaikkapa käyntikorttikuvia tai muita oikeasti tärkeitä kuvia)... ja se on niin vaikeaa. Lopputulos ei yleensä ikinä miellytä omaa silmää vaan sitä tahtoo olla liiankin kriittinen, voi kunpa liiasta itsekriittisyydestä oppisi pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika :) Oman kuvan ottaminen tai otattaminen on ihan hiisin vaikeaa. Ehkä siihen tottuisi jos vaan harjoittelisi, samalla voisi tosiaan koulia itseään vähemmän kriittiseksi itseään kohtaan :) Toivossa on hyvä elää ;) Iloista illan jatkoa sinulle!

   Poista
 5. Kaunis olet! Niin tuttua tuo itsekriittisyys kyllä..

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails