sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Ennen ja jälkeen


Suurimpia muutoksia tässä pintarempassa oli varmastikin luopuminen astia/kuivauskaapista. Mikrohyllyä olen käytännössä inhonnut kaiken aikaa, mutta joka tuohon paikkaan livahti puolivahingossa. No nyt siitä päästiin ja mikrokin posahti hiukan ennen rempan alkua. Mikrotonta elämää ollaan vietetty reilut pari kuukautta ja en ole kaivannut sitä oikeastaan kertaakaan. Mikrotonta elämää vietetään siis jatkossakin :) Hyllyjen alle olen mielessäni pyöritellyt Hektar valaisimia, mutta taidanpa asiaa makustella vielä hetken. Keskimmäisessä kuvassa tarjoillaan todella kaunistelematonta keittiökuvaa, heh. Nyt ruoka uuniin ja ulos nauttimaan leudosta talvisäästä!

Suloista sunnuntaita sinulle!
Heidi

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana, tykkään oikein kovasti! Hyllyt ja kaakelit näyttävät tosi kivoilta yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Susanna ja kiitos :) Tämä tuntuu, yllättävää kyllä paljon toimivammalta kuin ennen. Ja valkoiset laatat niin raikkailta niiden beigen väristen jälkeen :)

   Poista
 2. Ihastuttava keittiö. Hieno muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nonna, ollaan oikein tyytyväisiä ja iloisia tästä lopputuloksesta :)

   Poista
 3. Tuli pienellä muutoksella TOSI hyvä lopputulos!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anrinko :) Pienellä budetilla saa haastaa itseensä ja joskus vieläpä ilahtua siitä :)

   Poista
 4. Oikein kiva muutos! :) Kehtaanko sanoakaan, että meiltäkin tuo samainen mikrohylly löytyy.... vielä hetken! Ennen lapsia meillä ei ollut mikroa lainkaan, mutta tuttipullojen kotiuduttua semmoinen sitten hankittiin. Ja viime rempassa sille tehtiin oikein oma paikkansa, höh! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teija, kiitos :) Tuttipullojen lämmittämiseen mikro onkin ihan verraton kapine!

   Poista
 5. Hieno tuli! Varsinkin induktioliesi nopeudellaan tekee mikrosta käytännössä tarpeettoman, mutta voihan sitä muutenkin ilman olla:)
  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Vaahtokarkki :) Vielä toistaiseksi mikrottomuus on sujunut oikein kivuttomasti ja onneksi nykyöön löytyy myös uuneja joissa on mikrotoiminto jos mikron käyttöön nyt yht´äkkiä iskisi kauhea kaipuu :D Iloa sinunkin viikkoosi!

   Poista
 6. Granitissa on kivemmat lamput kuin Hektarit. Minulla on malliksi molempia;)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Nina :) Meillä onkin täällä pieni pattitilanne joten vaihtoehdot on aina tervetulleita. Muistelisin, että ne Granitin lamput olis ollu vähän sirommatkin :)

   Poista
 7. Mahtis muutos!!! =) tosi inspiroiva...mulla on ollut vähän samanlaisia haaveita ja suunnitelmia, meillä on keittiössä kermanvalkoisen kaapinovet :/ ja just beigeen menevät laatat ja sitten pähkinänväriset tasot...oon aatellut että purkais yläkaapit ja sitten käsittelis jotenkin yläosan ja vaihtas puutason...mutmut, mies ei jostain syystä innostu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi :) Kiitos paljon! Voit uskoa, että ei se mies meilläkään ihan hetkesä lämmennyt, heh :D)

   Poista
 8. Tosi kivalta näyttää! Mikro on kyllä rumistus, harmi etten itse kerta kaikkiaan tulisi toimeen ilman sitä.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails