sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tukka putkella

 
Oma tukka ei paljon tuulessa tuivertele, ei mene putkelle, letille eikä ponnarille. Mutta kiireessä meinaa tukka joskus nousta kyllä pystyyn ja sitä on nyt hiukan riittänyt, kiirettä meinaan :)Harvoina aamuina olen kaivannut pitkiä hiuksiani. Mutta ne aamut kun hiukset on takaraivolla tiukassa tyynytupeerauksessa, niin olisihan se hauskaa vain hiukan vilauttaa harjaa ja sitaista hiukset huolettomalle ponnarille. 
Tulevana viikonloppuna 28-29.9 on Fiskarsissa Slow Food tapahtuma ja lauantaina siellä aukeaa myös uusi Ihana Puoti josta löytyy kaikenlaista ihanaa herkkua moneen makuun :)
Olen niin tavattoman iloinen, että jaksatte käydä täällä kurkkailemassa ja moikkailemassa, etenkin kun blogisti itse käy nyt hiukan hitaalla :) Olette tärkeitä kaikki, ilman teitä blogi ei olisi elävä eikä hengittäisi. Haluan myös samalla toivottaa kaikki uudet lukijat
tervetulleiksi.

Suloista sunnuntai-iltaa sinulle.
Heidi


7 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi! Täällä on mukava käydä:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun löysin ihania reseptejä taas sulta, pitää ihan printata että tulee tehtyä. Edellisen postauksen ihanaa omenapiirakkaa taidan tarjota heti ens viikonlopun 7-v. synttäreillä, kun noita omppuja 122 kilon mehuasemakäynnin jälkeen vieläkin puissa piisaa :). Ja tervetuloa arpajaisiin, palkintona mm. Bage liv -lehti, joka sua vois kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle! Täällä on mukava poiketa. :)

  VastaaPoista
 4. taas tulin poikkeen, kun muistin omassanikin piipahtaa...heh :D on se elämä semmosta-tämmöstä, että välillä meinaa sukkiinsa seota. Aikansa kutakin, ja täällähän me ollaan vaikka harvempaakin tahtia postailee ♥

  VastaaPoista
 5. Voi hitsi, tuo Slow Food-tapahtuma olisi ollut kiinnostava... Mutta ensi vuonna sitten. Ihana puoti kuulostaa kiinnostavalta, onko puoti ihan siinä pääkadun varrella? Voisi kyllä ensi kerralla piipahtaa käymässä ;-)

  VastaaPoista
 6. Mistä tuommoinen rusetti-ponnari? Onko kauan sitten ostettu?

  VastaaPoista
 7. Kiitos murut kommeneista :) On tää vauhti nyt tämmöstä, ettei meinaa perässä pysyä :D

  Sari, Slow Food on kyllä kiva kun siellä tapaa paljon paikallisia tuottajia :) Puoti löytyy tosia pääkadun varrelta, keltaisten kasarmitalojen välissä :)

  Anonyymi, rusetti-ponnari on muistaakseni H&M:stä :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails